**Ligde Tepecikspor galibiyetiyle moral bulan Batman Petrolspor, Ziraat Türkiye kupası 4. Tur maçında güçlü rakibi Kasımpaşa’yı konuk edecek. Karşılaşma Batman yeni şehir stadyumunda 13.00’te start alacak. Dün Batman’a gelen Kasımpaşa kafilesine, futbolseverler ilgi gösterdi

MAÇIN BİLETLERİ 1 TL
Türkiye Ziraat kupası 4. Tur maçı öncesinde Batman’a konuk olan Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa, Batman’da çiçeklerle karşılandı. Türkiye Ziraat kupası maçında bugün Batman Petrolspor’la karşılaşacak Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Batman’da çiçeklerle karşılandı. Mezopotamya Otel’de konaklayan Kasımpaşa kafilesi için “Süper ligin ‘paşa’sı Batman’a hoş geldiniz” yazılı afişi asıldı. 2000 Yılında Batman’a dönemin TFF Başkanı Haluk Ulusoy’la birlikte geldiğini belirten Teknik Direktör Mustafa Denizli: “Batman’ı biliyorum. Futbolu seven bir şehir. Daha önce Batman Petrolspor’un tesislerini gezmiştik. Türkiye Ziraat Kupası maçı için Batman Petrolspor’la centilmence bir maç oynayacağız. Buradaki ilgi ve güzel hava bize moral oldu” dedi. Batmanlı futbolsever, Kasımpaşa kafilesinin otele girişi esnasında Teknik Direktör Denizli ile bazı futbolcularla selfie çektirdi.

MAÇI YANKAYA YÖNETECEK
Kupa maçı için Petrolspor yönetimi bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledi. Karşılaşmanın hakem triyosu da belirlendi. Karşılaşmayı Süper Lig’in tecrübeli hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Ömer Tevfik Özkoç ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçının başlama saati ise 13.00. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim