2020 HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2020 yılında yapılacak çalışmaları masaya yatırdı. Antrenörlerin katılımıyla düzenlenen toplantıda İl Gençlik ve Spor Müdürü Şafi Özperk, tüm personellerden özel çaba istedi. Özperk, şunları söyledi: “Batman’ın spordaki lokomotifi görevine üstlenmişiz. 7’den 77’ye herkesin spor yapması için özel çaba sarf etmenizi istiyorum. Spor yapmak özel bir durum değil, her insan için ihtiyaç haline gelmiş. Geleceğimizin sporcularını yetiştirirken, halkımızın da tesislerimizden spor yapmaları için faydalanmalarını sağlamalıyız. Bunun için resmi, özel ve antrenmanlardan arta kalan zamanlarda tesislerde uygun bir şekilde halkımızın kullanması sağlanmalıdır. Tesislerde görev yapan tüm antrenörlerimizin bu konu üzerinde hassasiyetle durmasını istiyorum” dedi.

“TESİSLER DAHA ETKİN KULLANILMALI”
Batman’ın katılım sağladığı ANALİG (Anadolu Yıldızlar) liginde, Okul Sporlarında, kulüp ve ferdi olarak çok iyi dereceler aldığını belirten Spor Şube Müdürü Burak Eren ise alt yapıya büyük önem verilmesini istedi. Eren; “Bütün antrenörlerimiz tesislerimizi daha etkin kullanmalı. Sadece antrenmanlarla sınırlı kalınmamalı. Öğrencilerimizin yanı sıra halkımızın da spor yapmaları için yönlendirilmeler yapılmalıdır” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE PİLOT İL OLMALIYIZ”
Antrenörlerle yapılan toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ise antrenörlerle belirli aralıkla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Batman’ın sporda hak ettiği yere gelmesi ve Türkiye’de pilot il olması için daha çok çalışmalarının gerektiğini belirten Rüzgâr; “Kendi halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Devletimizin bize verdiği imkânları çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için en iyi bir şekilde kullanmalıyız” dedi. Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl ise Batman’ın tesis olarak birçok ilden daha iyi konumda olduğunu belirterek, şanslı iller arasında olduklarını söyledi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim