**1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler, TP Kristal Park’ta düzenlenen programla tanıtıldı. Programda Batman Belediyesi Spor Kompleksinde 26 branşta eğitim gören ve bazı branşlarda Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları elde eden sporcuların başarısına dikkat çekildi.

TÜM BRANŞLAR TÖRENDEYDİ
Batman Belediyesi’nin 2017-2019 yılları arasında düzenlenen sportif faaliyetleri programla tanıtıldı. TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Samur, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, kamu kurum yöneticileri ve belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren takımların yöneticileri ile sporcular katıldı. 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin'in yürütülen sportif faaliyetler, Belediyespor bünyesindeki takımların ve ferdi sporcuların göstermiş oldukları başarılara ilişkin yaptığı sunumun ardından, Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy konuklara hitap etti.

“İMKAN TANINDIĞINDA BAŞARI GELİR”
Belediyespor Kulübü bünyesindeki takımlarda mücadele eden sporcu ve takımların önemli başarılara imza attığını ifade eden Milletvekili Özdemir: “Çocuklarımıza imkan sunulduğu zaman çok önemli başarılara imza attıklarını görmüş olduk. Bu sporcular bizim gurur kaynağımız. Bu zor süreçte bu başarılara imza atan başta Belediye Başkan Vekili olmak üzere tüm ekibini ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

“KAYNAKLARIMIZ VE
İNSANLARIMIZ DEĞERLİDİR”
Daha sonra sporculara seslenen Vali Şahin: “Sporcu kardeşlerim, her platformda başarılarınızla övünüyoruz. Sizler bizim onur kaynağımızsınız. Batmanlı gençlere imkan verilirse kısa sürede neleri başarabileceklerinin de örneklerisiniz. Sizler bu şehrin gerçek sahiplerisiniz, şehrin kaynaklarının nasıl harcandığının hesabını sorun. Haklarınızın takipçisi olun ve hakkınızı talep edin. Bu ülkenin kaynakları ve insanları değerlidir ve sınırsız değildir. Biz kaynaklarımızı ve kıymetli insanlarımızı sokakta bulmadık. Onu, en iyi şekilde kullanıp, geleceğe umutla bakmalıyız. Belediye Başkan Vekili ve ekibi kısa sürede Batman'da yürütmüş olduğu hizmetlerle, iyi yönetim ile kötü yönetim arasındaki farkı göstermiş oldular. 1955 yılından beri belediye olan Batman’da, 2016 yılına kadar amatör spor anlamında yapılan çalışmalara bakın, bir de 2016 yılının Eylül ayından sonra yapılan çalışmalara bakın. Birçok spor dalında bugün Türkiye ve dünya şampiyonu sporcularımız var” dedi.

“20 BİN SPORCU YARARLANDI”
Başkan Vekili Aksoy ise göreve geldikleri günden bugüne kadar 8 binin üzerinde lisanslı, toplamda 20 binin üzerinde de çocuk ve vatandaşın Batman Belediyesi’nin Sporsal faaliyetlerinden yararlandığının altını çizerken şöyle devam etti: “2016’nın eylül ayından bugüne kadar Batmanlı gençler spor dallarında büyük başarılar elde etti. Bu başarı iyi çalışma, iyi organize olma, iyi niyet ve hizmet odaklı çalışma sonucunda olmuştur. Batmanlı çocuklar Avrupa'da, ülkemizi büyük başarılarla temsil etmeye devam edeceklerine ve bunu hak ettiklerine inanıyorum” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim