Reşat Yiğiz

BÜYÜK TAKIMLARI DİZE GETİRİYORDU

1997-98 Futbol sezonunda Mersinli Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’ın başında olduğu ve Kulüp Başkanlığını sporsever Talat Atalay’ın yaptığı Batman Petrol, büyük başarılara imza atmıştı. Ankara-Kızılcahamam kampında başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile özel maç yapan Batman Petrol, tam kadro sahaya çıkan güçlü rakibini Tolga’nın attığı golle 1-0’lık skorla yenmişti. Gençlerbirliği’nin file bekçiliğini ise BJK eski kalecisi Metin yapmıştı. İşte o tarihi maç öncesinden bir kare.

ANKARA’DAN BATMAN’A…

Batman Petrolspor, bir dönemler kadrosunu yıldız futbolculardan oluşturuyordu. Ankara Demirspor’un başarılı forvet elemanı Önder’i, 1996-97 futbol sezonunda kadrosuna katan Petrol, rakiplerinin korkulu rüyası olmuştu. İşte 2 sezon Petrol’de başarılı bir performans gösteren Ankara-Haymanalı Önder, Petrol’ün formasıyla.

TP SAHASI VE AMATÖRLER!

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü’nün emektar sahasının dili olsa da oynanan müsabakaları anlatabilse. Bir zamanlar amatör takımların da maçlarını oynadıkları o sahada zaman zaman diz boyunu bulan çamuru futbolcular dinlemezdi. Tabiri caizse futbolcular, ‘çamurdan adam’ olurdu. İşte Kulüp Başkanlığını Ertan Yıldız’ın yaptığı Akçaspor takımı, bir maç öncesinde yöneticileriyle birlikte objektiflerimize poz verirken.

Editör: TE Bilişim