**Batman Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü SODES kapsamındaki yetenek kurslarına genç yetenekler ilgi görüyor. Gençleri ziyaret eden Vali vekili Soner Karataşoğlu; “Yaklaşık 500 öğrencimizin yazın bir şeylerle meşgul olup yetenek sınavlarına hazırlanması bizi memnun ediyor” dedi.

SEVİNDİRENR TABLO
Yaz kurslarına gençlerin ilgi göstermesi yöneticileri sevindiriyor. 19 Mayıs semt sahasındaki yetenek kurslarında gençler eğlenceli saatler geçiriyor. Batman Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü SODES kapsamındaki yetenek kurslarda yer alan gençleri Vali vekili Soner Karataşoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Çöl ziyaret etti. Vali Ahmet Turhan’ın da destek verdiği yetenek kurslarındaki gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali vekili Karataşoğlu; “Geçen yıl 55 öğrencimiz yetenek kurslarından üniversitelere yerleşti. Hedefimiz bu yıl daha iyi sonuçlar almaktır” dedi.

GENÇLER MUTLU
Antrenör ve öğrencilerle sohbet eden Karataşoğlu’na teşekkür eden bazı gençler; “Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Sizden aldığımız destekle kendimizi yalnız hissetmiyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim