**Yaklaşık 60 milyon TL’ye mal olması planlanan 15 bin kişilik stadyum ile kapalı yüzme havuzu inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Yapımcı firma yetkilileri, önümüzdeki yılın sonlarına doğru tesislerin tamamlanacağını söylediler.
STAD-KAPALI SALON İÇ İÇE
Güney Raman çevre yolunda yapımına geçen yıl başlanan 15 bin kişilik stad ile kapalı yüzme havuzunun kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Yaklaşık 60 milyon TL’ye mal olması planlanan spor kompleksinin, Batman’ın 50 yıllık gereksiniminin karşılanması hedefleniyor. Güneştekin firmasının yapımını üstlendiği spor kompleksinin önümüzdeki yılın son aylarında hizmete açılacağı belirtildi.




ARAZİ FİYATLARI UÇTU
TEİAŞ Bölge Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu, Fen lisesi ve Sosyal Bilimler lisesi ile Kuyubaşı TOKi konutlarının güzergahı olan Güney Raman çevre yoluna hayata verecek olan spor kompleksi yatırımının devam ettiği güzergahta arsa ve gayrimenkullerin fiyatları ikiye katlandı. Emlakçılar, son aylarda daha çok arsa satışının Güney Raman çevre yolunda gerçekleştiğini ifade ederek; “Yeni güzergahta araziler borsa gibi. Habire arsa fiyatlarının yükseldiği Güney Raman çevre yolunda şimdiden yatırım yapanlar var” dediler.

Editör: TE Bilişim