*Türkiye Petrolleri tesislerinde yeni sezon hazırlanan Batman Petrolspor’a moral veren Vali Ahmet Deniz, “Bireysel sporlarda dünya ve Avrupa’da derece yapan çok sayıda sporcularımız var. Futbolda da bu başarıyı elde etmeliyiz. 15 Bin kişilik yeni stadımız bir kaç ay içinde hizmete açılacak” dedi.

PETROL’ÜN YERİ BİR ÜST LİGİDİR

Futbolsever Vali Ahmet Deniz, yeni sezon öncesinde Petrollü futbolculara moral verdi, idmana çıktı.  TP spor tesislerinde 2017-2018 sezonu öncesi ilk antrenmanını yapan Petrolspor futbolcularını ziyaret eden Vali Deniz’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç eşlik etti. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, takımın son durumu hakkında bilgi verdiği sporsever Vali Deniz, şöyle konuştu; “Huzur, birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Bireysel sporlarda, dünya ve Avrupa'da derece yapan çok sayıda sporcumuz var. Futbolda da bu başarıyı elde etmeliyiz. Azim ve istek olduktan sonra sporda da başarı elde etmemiz mümkün.”

“15 BİN KİŞİLİK STADIMIZ HAZIR”

Vali Deniz, şöyle devam etti; “Önümüzdeki sezon Petrolspor'un bir üst lige çıkması için çok çalışmalıyız. Modern spor tesislerimiz bitme aşamasında. 15 bin kişilik UEFA standartlarındaki stadyum, Olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti gibi spor tesislerimiz bir kaç ay içinde hizmete girecek. Gayemiz, geleceğimiz olan gençlerimizin spor alanındaki başarılarının artması için gerekli olan en iyi imkanları sağlamaktır.” Antrenmandan sonra futbolculara baklava ikramında bulunan Vali Deniz, Batman Petrolspor’un yeni yönetimini kutladı, futbolculara başarı dileğinde bulundu. Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Teknik Direktör Tarık Yurttaş ve futbolcuları, desteğinden ötürü Vali Deniz’e teşekkür etti. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim