**Batman Petrolspor’u şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında gelen golcü Aykut ve kaleci Cihan, Çağdaş WebTV’de Barış Arslan’ın konuğu oldu. Şampiyonluk hikayesini Çağdaş’a anlatan Aykut Çift ve Cihan Şentürk; “Bizim için kırılma anı iç sahada kaybettiğimiz 5-1’lik ağır Kütahya mağlubiyetiydi. O maç sonrası Vali bey, taraftarlar ve spor kamuoyu bizi sahiplendi. O gün başarının geleceğine inanmıştık” dediler.

ÇAĞDAŞ WEBTV’YE KONUK OLDULAR
26 Golle 3. Lig 1. Grup’ta gol kralı olmanın yanı sıra tüm profesyonel liglerde en fazla gol atan golcü konumundaki Aykut Çift ve grupta kalesinde en az gol gören kaleciler arasındaki Cihan Şentürk, Çağdaş WebTV’de Barış’ın Arslan’ın sunduğu Batman’ın Nabzı programına konuk oldu. Şampiyonluk öyküsünü Çağdaş’a anlatan Aykut ve Cihan; “Sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirmiştik. Başta Valimiz ve Kulüp Başkanımız olmak üzere çok iyi imkanlar sağlandı. Karakterli futbolcular bir araya geldi. Şampiyonluk hedefi vardı. Bunun için çaba gösterdik. Bizim için kırılma anı iç sahada kaybettiğimiz Kütahya Belediye maçı oldu. Ağır yenilgiye rağmen Valimiz ve taraftarlarımız bizi alkışlayarak sahiplendi. O gün başarının geleceğine inandık” dediler.

“TEKLİF OLURSA ÖNCELİĞİMİZ BATMAN OLUR”
Batman şehrinin kendilerini sahiplendiğini ve unutulmaz günler yaşadıklarını da kaydeden Aykut ve Cihan; “Şehirde cadde-sokaklarda yürürken insanların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Herkes bizi ağırlamak istedi. İnanılmaz sıcak ilgi gördük. Dışarıda Batman farklı algılanıyor ama burası dışarıda bilindiği gibi değil. Burası sadece 2. Lig’i değil, 1. Ligi, hatta Süper Ligi hak eden bir şehir. Şampiyonluğun 26 yıl aradan sonra bize nasip olması da ayrı bir sevinçti bizim için. Şu anda yeni bir yönetimin oluşturulması süreci var. Elbette birçok kulüpten teklif alıyoruz ama böyle bir teklif olursa önceliğimiz tabi ki Batman olur” dediler. Öte yandan Çağdaş’ın yayınını yaklaşık 27 bin kişi izlerken, futbolcular tebrik yağmuruna tutuldu. (Çağdaş Özel)

Editör: TE Bilişim