Batman Petrolspor, Afyonkarahisar’daki son hazırlık maçını 2 https://tinyurl.com/canlib4h. com/canlib4h" target="_blank" rel="noopener">https://tinyurl.com/canlib4h. com/canlib4h" target="_blank" rel="noopener">https://tinyurl.com/canlib4h. com/canlib4h" target="_blank" rel="noopener">https://tinyurl.com/canlib4h. com/canlib4h" target="_blank" rel="noopener">https://tinyurl.com/canlib4h. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’la yapacak. Petrol, oynadığı 3 hazırlık maçından 2’ galibiyet, 1 beraberlik elde etmişti.

PETROL’DE KAMP BİTİYOR
Yaklaşık iki haftadır Afyonkarahisar’da çalışan Batman Petrolspor’da kamp sona eriyor. Kırmızı-Beyazlılar, son hazırlık maçında 2. Lig Kırmızı grup ekibi  Balıkesirspor’la karşılaşacak. Kamp süresince çıktığı 3 hazırlık maçının 2’sinde galibiyet, 1’inde de beraberlik elde eden Petrolspor, bugün akşam saatlerinde Balıkesirspor’la son hazırlık maçını yapacak. Daha sonra futbolculara verilecek iki günlük iznin ardından futbolcular Batman’da toplanacak.

“1-2 TRANSFER DAHA OLACAK”
Kampta futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ise takımdan memnun olduğunu söyledi. Takıma bir-iki takviyenin daha yapılabileceğini ifade eden Akbaş; “Takımı iyi gördüm. Kampta iyi bir çalışma temposu oluşturulmuş. Takım iyi görüntü verdi. Bir-iki takviyeyle daha iyi olacağımıza inanıyorum. Teknik heyeti ve futbolcularımızı gösterdikleri çabadan ötürü kutluyorum” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim