**Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Erzincanspor’a son dakika golleriyle mağlup olan Petrolspor’da moraller bozuk. Petrol, bu sezon 4 maçta kalesinde gördüğü son dakika golleriyle 10 puandan oldu.

SON DAKİKA KABUSU
2. Lig Beyaz grupta inişli-çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken Batman Petrolspor, Erzincanspor’da da son dakika golleriyle mağlup oldu. İyi mücadele ettiği maçta bir topu direkten dönen ve iki-üç gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kırmızı-Beyazlılar, rakibine maçın son dakikalarında boyun eğdi. Duran toplardaki zafiyetiyle de dikkat çeken Petrol, son dakika sendromuyla da puan ve puanlardan oldu. Erokspor, Ankara, Bayburt ve Erzincan maçlarında son dakika golüyle 10 puandan olan Kırmızı-Beyazlılar, ligde 18 puanda yer aldı.

GOL YOLLARINDA DA SORUN AŞILMIYOR
Petrolspor, bu sezon gol yollarındaki yetersizliğiyle de dikkat çekiyor. Orta saha ve forvet hattında üretken hale gelemeyen Kırmızı-Beyazlılar, ligde 13 maçta rakip fileleri sadece 13 kez havalandırabildi. Golcü Mehmet Küçükdurmuş’un da haftalardır suskun olduğu Petrol’de gol yollarındaki sıkıntı dikkat çekiyor. Son haftalarda da kale hattında sorun yaşayan Kırmızı-Beyazlılar şimdiye dek kalesinde 13 gol gördü. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim