**Batman Valisi ve Başkanvekili Hulusi Şahin, Petrolspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla moral yemeğinde bir araya geldi. Batman’ın birçok alandaki potansiyeline dikkat çeken Vali Şahin; “Petrolspor’un yeri 3. Lig değil. Bu şehrin potansiyeli yüksek ve hak ettiğimiz liglerde olmalıyız” dedi.

ZORLU MAÇ ÖNCESİ MORAL
Batman Valisi ve Başkanvekili Hulusi Şahin, Ziyade’de Petrolspor camiasını moral yemeğinde ağırladı. İl Genel Meclis Başkanı ve Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, bazı siyasi parti temsilcileri, STK-Oda temsilcileri, teknik heyet, futbolcular ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Vali Şahin; “Bu kulüp başarıya susamış. Kentin dinamikleri olarak yanınızdayız. Siz ödemeleri düşünmeyin, sadece sahaya odaklanın” dedi.

“BATMAN’IN YERİ 3. LİG DEĞİL”
Petrolspor Kulübünün borçsuz ender takımlardan olduğuna da işaret eden Vali Şahin, şöyle devam etti: “Maddi-manevi olarak sizlerin yanındayız. Sezon sonunda başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Sadece futbolcu oynamaz, şehir de oynar kentin tüm bileşenleri de oynar aynı zamanda. Futbol sinir harbi aynı zamanda. Bu süreci yönetmek de önemli. Batman’ın yeri 3. Lig değil, bu şehir üst ligleri hak ediyor. Birçok alandaki başarımızı futbola da yansıtmalıyız” diye konuştu.  Toplantıda konuşan ve Vali Şahin’e desteklerinden ötürü teşekkür eden Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ise; “7'den 70'e tüm Batmanlıların ortak değeri olan Batman Petrolspor'a 2019 yılında en sıkıntılı  dönemde  sahip çıkarak 2021-2022 futbol  sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kulüp haline getirmenizden dolayı Batman Halkı ve Petrolspor Yönetim Kurulu  adına sizlere şükranlarımızı  sunuyoruz” diye konuştu.  (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim