** Sezona kötü başlayan Batman Petrolspor’da, Teknik Direktör Adnan Şentürk ve ekibi görevi bıraktı. İstifasının ardından konuşan Şentürk; “Görevi bırakırken vicdanım rahat. Çok çalıştık ama olmadı. Talihsiz bir sezon yaşadık” dedi.


ŞENTÜRK DÖNEMİ KAPANDI

3. Lig 2. Grupta yer alan Batman Petrolspor’da 19 Aralık 2012 tarihinde göreve başlayan Teknik Direktör Adnan Şentürk dönemi sona erdi. Sahasında Elazığ Belediye mağlubiyetinin ardından eleştirilerin odağı haline gelen Teknik heyet, Düzyurt maçının ardından görevi bıraktı. Dün eşyalarını toplamak için kente gelen Şentürk, istifasının ardından Batman Çağdaş’ın spor servisine konuştu. İstifa kararını geçen haftadan bu yana aldığını belirten Şentürk; “Görevi bırakırken vicdanım rahat. Sezon başından bu yana şansızlıklar yaşadık. Çok çalıştık ve çabaladık ama olmadı. Elazığ Belediyespor mağlubiyeti sonrası görevi bırakacaktık ama takımın Çarşamba günü maçı olduğundan bırakmadık” dedi.


TALİHSİZLİKLER YAŞADIK”
Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Geçen sezon iyi işler başardık. Play-Off’a kadar yükselmiştik. Bu sezon aynı çıkışı gösteremedik. Büyük talihsizlikler yaşadık. Batman’ı ve Batmanlıları tanıdık. Burayı güzellikleriyle hatırlayacağız. Güzel dostluklar edindim. Düzyurt maçı sonrası görevi bıraktığımızı TPAO Genel Müdür Vekili sayın Besim Şişman’ı arayıp, söyledik. Bazı işler kader, kısmettir. Kulüpte kaldığımız süre içerisinde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Umarız bu karar Batman Petrolspor için de bizler içinde hayırlı olur.”


YÖNETİMDE DE DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR

İstifa eden Şentürk’ün ardından Kırmızı-beyazlılarda gözler yeni teknik adama çevrildi. Dün toplanan Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, takımın geleceği için radikal kararların yanı sıra yönetime de bazı yeni isimlerin gelebileceğini masaya yatırdıkları öğrenildi. Teknik heyetin istifasının ardından Pazar günü kritik Manavgat Evrenseki maçına çıkacak Kırmızı-beyazlıları, maça takımın genel kaptanı Hayrettin Aktan hazırlıyor.


Editör: TE Bilişim