** U-20 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda şampiyon olan Batman Petrolsporlu atletler Mazlum Demir ve Dünya 3.’sü olan Hayrettin Yıldız için ödül töreni düzenlendi. TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, istanbul depolama, derece yapan atletler ile antrenörleri altınla ödüllendirdi

DÜNYA ŞAMPİYONLARINA ALTIN
TPAO Batman Bölge Müdürlüğü bünyesinde Petrolspor altyapısında yetişen ve U-20 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda şampiyon olan Batman Petrolsporlu atletler Mazlum Demir ve Dünya 3.’sü olan Hayrettin Yıldız için ödül töreni düzenlendi. TPAO altyapı tesislerinde düzenlenen törende Bölge Müdürü Mustafa Demir, sporcuları ve antrenörleri altınla ödüllendirdi. Törende konuşan Bölge Müdürü Demir; “Sporcularımızdan biri Dünya birincisi, birde Dünya üçüncüsü oldu. Atletizm tarihinde Dünya şampiyonasında ilk defa aynı anda kürsüye iki sporcu çıkarmış olduk. Bu bizi çok mutlu etti, sporcularımızı ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyorum. Emeklerinin karşılığını aldılar, ülkemizi gururla temsil ettiler” dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU; “ÜÇ AY KAMP YAPTIK”
10 Bin metre yürüyüşte dünya şampiyonu olan Mazlum Demir ise törende şunları söyledi; “Dünya şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmedim. Yarışmadan önce üç aylık bir kampımız vardı. Kampın ardından Dünya şampiyonasına katıldım. Antrenörüm Sadullah Ergün’e bana verdiği destekler için çok teşekkür ederim.” Daha sonra söz alan Dünya üçüncüsü atlet Hayrettin Yıldız ise; “Çok mutluyum, çok gururluyum. Aileme bu mutluluğu yaşattığım için bambaşka duygular içindeyim. Başta kulüp başkanlarımız, federasyona yöneticileri ve bana verdikleri destekleri için Ümit Kemal Pişkin ile Sadullah Ergün hocalarıma teşekkür ederim.” Daha sonra şampiyon sporcular altyapıdaki diğer sporcularla birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim