**Geçen haftayı bir puanla kapatan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında İstanbul ekibi Bayrampaşa’yı konuk edecek. En son galibiyetini 20 Ekim 2019’da sahasında Soma karşısında alan Bayrampaşa beraberliğe abone bir takım.

“ARTIK HER MAÇ FİNAL”
Ligde kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor, Pazar günü evinde Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Geçen hafta deplasmanda Altındağ Belediyespor’u elinden kaçıran Petrol, ligde beraberliğe abone olan Bayrampaşa’yı devirerek kayıp yaşamak istemiyor. Kırmızı-beyazlılar, tesislerinde rakibine sıkı hazırlanıyor. Rakipleri karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirten Kırmızı-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban: “Ligde artık her maç final. İç sahada ise puan kaybını aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Ekibimiz iyi futbol oynamaya başladı. Taraftarlarımızın desteğiyle Bayrampaşa’yı eli boş göndereceğiz” dedi.

BERABERLİĞE ABONE
Batman’a konuk olacak Bayrampaşaspor ise aylardır galip gelemiyor. Son galibiyetini ligin ilk yarısında 20 Ekim 2019 tarihinde sahasında Soma’dan alan Bayrampaşa, ikinci yarının ilk üç maçını da beraberlikle kapattı. Sahasında ve deplasmanda aldığı beraberlik skorıyla dikkat çeken Bayrampaşa, 25 puanla 11. Sırada yer alıyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim