** Sahasında kritik maçta büyük fırsat tepen Batman Petrolspor hem kaçan üç puana hem de burnu ve elmacık kemiği kırılan Celal’in durumuna yanıyor. Çağdaş’a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Açıkçası rakip bizden daha arzulu ve iştahlı bir futbol sergiledi. Takımımda rehavet gözlemledim. Kısa sürede toparlanacağız” dedi.

YURTTAŞ: “KÖTÜ FUTBOL OYNADIK”

3. Lig 1. Grupta play-off mücadelesi veren iki takımın maçında 3 puandan olan Petrolspor’da Celal’in ciddi sakatlık geçirmesi takımda moralleri bozdu. Geçtiğimiz günlerde Halil Aşut’un babasını kaybetmesinin ardından üzüntü yaşayan Petrolspor camiası, bu kez Celal’in sakatlığıyla sarsıldı. Batman Çağdaş’a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Maça bir gün kala futbolcumuz Halil’in babasını kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesi, karşılaşmada da Celal’in ciddi sakatlık yaşaması bizi mağlubiyetten daha fazla üzdü. Mağlubiyetin telafisi olabilir ama bazı acıların olmaz” dedi. Sahaya istedikleri futbolu da yansıtamadıklarını belirten Yurttaş, şöyle devam etti: “Mazeretlere sığınan bir ekip değiliz. Kemerspor bizden daha iştahlı ve arzulu bir futbol sergiledi. Rakibin bu iştahına futbolcularımız karşılık veremedi” dedi.

“TAKIMDA REHAVET OLDU”

Yurttaş, şöyle devam etti: “Takımda 12 hafta boyunca yenilmemenin verdiği bir rehavet de gözlemledim. Böyle bir darbe alacağımızı bekliyordum. Kemerspor da genel de bize ters gelen bir takım. Antalyaspor’un pilot takımı. Koşan ve mücadele eden bir takımdı. Gol atmayı başarabilseydik, karşılaşma çok farklı olurdu. Yeniden toparlanacağız. Karşılaşmada büyük desteğini aldığımız taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İlk 5 hedefimiz devam ediyor. Yarıştan kopmadık. Bu yenilgiden gerekli dersleri çıkarıp, yolumuza devam edeceğiz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim