** 58 Takım ve 350 sporcunun yarıştığı Batman’daki ‘Doğu Ligi’ turnuvası sona erdi. Takımlarda Malatya ekibi birinci, Ağrı ekibi ikinci olurken, Batman Petrol tenis takımı ise 5. Oldu. Kadınlarda ise ilk üçe Şanlıurfa, Erzurum ve Muş takımları yerleşti.

ŞAMPİYON; MALATYA EKİBİ…
Türkiye Petrolleri yerleşkesindeki tesislerde yaklaşık bir haftadır süren Doğu Ligi Tenis müsabakaları dün oynanan müsabakalarla son buldu. 58 Takım ve 350 sporcunun yarıştığı turnuvada Takımlarda Malatya ekibi birinci, Ağrı ekibi ikinci olurken, Batman Petrol tenis takımı ise 5. Oldu. Kadınlarda ise ilk üçe Şanlıurfa, Erzurum ve Muş takımları yerleşti. Ferdi müsabakalarda ise erkeklerde Hasan Dağ birinci, Sadık Güvender ikinci, Basri Kara ise üçüncü oldu. Kadınlarda ise Ayşe Erkuş birinci, Hafize Fırat ikinci, Nilüfer Özer ise üçüncü oldu.

ÖDÜLLER, İL YÖNETİCİLERİNDEN
Batman’da ilk kez düzenlenen Doğu ligi, dün oynanan maçlarla son bulurken, derece yapan takım ve sporcuların ödüllerini ise il yöneticileri verdi. Vali Vekili Mekan Çeviren, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Garnizon Komutanı Coşkun Uçarcılar, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren, başarılı sporcuların ödüllerini verdi.  (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim