**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Diyarbekirspor karşısında alınan 3 puandan ötürü futbolcularını kutladı ve ekledi; “Hedefimiz kırmızı çizgiden uzaklaşmaktı. Yavaş yavaş o bölgeden uzaklaşıyoruz.”

“İYİ MÜCADELENİN KARŞILIĞINI ALDIK”
Diyarbekirspor’dan rövanşı alan Batman Petrolspor’da şimdi de gözler Pazar günü oynanacak Pazarspor maçına çevrildi. Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Diyarbekir karışısında özellikle ikinci yarıdaki mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Play-Off’a oynayan güçlü rakiplerini uzatma dakikalarında yenerek anlamlı bir galibiyetle Batman’a döndüklerini belirten Yavuz: “Güçlü rakibimizden hem rövanşı aldık hem de rahat bir nefes aldık. Hedefimiz kırmızı çizgiden uzaklaşmaktı. Şimdi de 34 puanlı takımları yakalamak istiyoruz. Kadrodaki 3-4 futbolcudan yararlanamıyoruz. Fakat takımda kim yer alırsa alsın, arkadaşlarını aratmıyor” dedi.

“HEM 3 PUANI HEM DE UMUT’U KAZANDIK”
Teknik Direktör Yavuz, şöyle devam etti: “Diyarbekirspor karşısında daha iki hafta önce amatör ligde oynayan Batmanlı Umut’u sahaya sürdüm. Riskti ama Umut, bizi mahcup etmedi. O, bize Umut veriyor. İyi mücadele etti. Zor maçların altından kalkmasını başarmak zorundayız. Hafta sonu konuk edeceğimiz Pazarspor, tipik bir Karadeniz ekibidir. Darıca maçında düştüğümüz hatalara düşmeyeceğiz. Batman, futbola ve başarıya susamış güzel bir şehir. Taraftarlarımıza bu Pazar anlamlı bir galibiyet daha armağan etmek istiyoruz. Yanımızda olan şehrimizin büyükleri ile taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim