** Petrolspor’da göreve yeni başlayan Teknik Direktör Cengiz Seçsev, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın durumunu değerlendiren Seçsev: “Petrolspor’un yeri kesinlikle alt sıralar değil. Takımı üst sıralara taşımak için buraya geldim” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Türkiye Petrolleri tesislerindeki kulüp binasında düzenlenen basın açıklamasına Kulüp ikinci Başkanı Hayrettin Gülmez, Sportif Direktör Metin Şimşek ve Teknik Direktör Cengiz Seçsev katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik patron Seçsev: “Batman, tahminimden daha büyük bir şehir. Daha önce 1983 yılında futbolcuyken buraya gelmiştim. Kulübün tesisleri gayet iyi. Profesyonel liglerde zaman zaman değişiklikler olabiliyor. Buraya Batman Petrolspor’un başarısı için geldim. Petrolspor gözde bir futbol kulübüdür. Takımın yeri alt sıralar değil. Takımı tanımaya çalışıyorum. Başarı için çok çalışmalıyız. Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Beylerbeyi maçından galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.



“BÖLGESEL KOPUKLUKLAR VAR”
Darıca maçında takımı izlediğini de belirten Seçsev, şöyle devam etti: “Maçı tribünde izledim. Batman, galibiyeti kaçıran ekipti. Takımdaki bölgesel kopukluklar dikkatimi çeken en belirgin eksik oldu. Elimizdeki kadroya göre oyun felsefemizi oluşturacağız. Önümüzdeki 6 haftada özellikle iç saha maçlarını kayıpsız atlatarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Devre arasında da takımın aksayan noktalarına yönetimle yapacağımız istişareler sonucu takviye yapmayı planlıyoruz. Önümüzde  dar bir fikstür var. Takım için terinin son damlasını akıtan futbolcular formayı alır.” Öte yandan Sportif Direktör görevine getirilen Metin Şimşek de takımda yeni bir yapılanmaya daha iyi işler başaracaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim