** Sahasında Dersimspor’la 0-0 berabere kalan Batman Petrolspor ligdeki kötü grafiğiyle dikkat çekiyor. Kırmızı-beyazlılar oynadığı 15 maçta 4 galibiyet ve 6 mağlubiyet alırken, attığı 11 golle de ligin en az gol atan takımı konumunda.

 

DEPLASMANDA
GALİBİYETİ YOK
Teknik direktör değişikliğine rağmen ligde kötü sonuçlar almaya devam eden Batman Petrolspor’da herkes suskun. Hafta sonu sahasında Dersimle berabere kalarak, kan kaybetmeye devam eden Kırmızı-beyazlıların çöküşü önlenemiyor. Petrolspor, puan sıralamasındaki kötü istatistiğiyle de dikkat çekiyor. Attığı 11 golle ligin en az gol atan takımı konumunda olan Kırmızı-beyazlıların deplasmanda da henüz galibiyeti yok.

 

MANAVGAT’A HAZIRLANIYOR
Dersim maçının ardından Petrolspor, tesislerinde hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Manavgat maçının hazırlıklarına başladı. İdmanlara hafif sakatlığı olan Fazlı da katılırken, golcü Samet’in Dersim maçında sağ ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanıp, ilk devreyi kapatması teknik heyetin işini daha da zorlaştırdı. Öte yandan Petrolspor, önümüzdeki Pazar Manavgat deplasmanına çıkacak.

 

Editör: TE Bilişim