** Batman Petrolspor, 24 Erzincan deplasmanından yenilgiyle döndü. Kırmızı-beyazlılar iyi mücadele ettiği maçta kaleci Süleyman’ın büyük hatasıyla galip geleceği maçı kaybetti.

 

BÜYÜK HATA
Önceki gün ertelenen Erzincan maçına çıkan Batman Petrolspor’da, kaleci Süleyman’ın büyük hatası adeta saç-baş yoldurdu. Zorlu karşılaşmada iyi mücadele eden Kırmızı-beyazlılar, ilk devresini 0-0 kapattığı maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü golle ‘şok’ yaşadı. Bu dakikada ortalanan topa Erzincanlı Murat’ın cılız kafa şutunu, kaleci Süleyman büyük bir hatayla tutamayınca Petrol, 1-0 yenik duruma düştü.

 

SEZONA KÖTÜ BAŞLADI
5 Sezondur Petrolspor forması giyen ve geçen sezonlardaki başarılı performansıyla taraftarın da gözdesi olan Süleyman’ın yeni sezondaki kötü performansı takıma maç kaybettiriyor. Ligin ilk dört haftasında da yediği hatalı gollerle de dikkat çeken Süleyman, son haftalarda ise görevden ayrılan teknik heyet tarafından yedek kulübesine çekilmişti. Erzincan maçında yeniden şans verilen Süleyman yediği golle bu kez yine saç-baş yoldurdu. Her mevkinin aksadığı takımda kaleci sorununun yaşanması işleri daha da kötü hale getirdi.

Editör: TE Bilişim