Mazisi başarılarla dolu 60 Yıllık kulübümüzün düştüğü hallere bakın.

Biz dizimizi dövmeyelim de kim dövsün.

TPAO bünyesindeyken hiçbir yapıya muhtaç olmayan bir çınarı ne hale getirdiler!

Kulübü; iş adamlarına sermaye yaptınız.

6 Yıldır kulübü vurdumduymazca yönettiniz,

Millet size yanlış yapıyorsunuz dedi duymadınız.

Şimdi ise ‘gelin bize sahip çıkın’ diyorsunuz.

Yarattığınız tablo işte bu…

Profesyonel liglerde;

Başkansız,

Yönetimsiz,

Teknik direktörsüz,

Futbolcuların alacaklı olması,

Hissedarların hisse savaşları,

Olaylar, olaylar, olaylar

Bu kadar sorun varken, Petrolspor’un başarılı olmasını beklemek hayalcilik olur. Nitekim bunu Cumartesi günü oynanan Karacabey maçında gördük, farklı bir şekilde rakibine yenilen Kırmızı-Beyazlı ekibimiz emin adımlarla düşme hattını yaklaşıyor.

60 Yıllık çınar’ın bu kadar kötü yönetilmesine duyarsız kalmayan sporsever Valimiz Hulusi Şahin’in iyi niyetiyle bir süreç başlatıldı. Ancak bu süreç ağır aksak gidiyor.

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir’in gayretleri ile yeni bir oluşumun önümüzdeki hafta sonlanması bekleniyor. BATSO ve istifa ettiğini kamuoyuna açıklayan eski kulüp başkanı Ekrem Konaç arasında anlaşma sağlanırken, hissedarlardan Av.İrfan Yurttaş arasında bir anlaşma sağlanmadığı belirtiliyor.

Hatta hissedar Av.İrfan Yurttaş geçen sezon kulübün kasasına 5 Milyon TL girdi olmasına rağmen kulübün hala borç içinde olmasına ve sporcuların alacaklarından tutun da personel maaşlarına kadar borçlu olmalarına anlam veremediğini belirtiyordu basın açıklamasında.

Mali problemlerin aşılmaması,

Yönetimsel boşluk,

Teknik heyetsiz bir futbol takımı ölüm sessizliğini yaşıyor.

Spor kamuoyu, yurt dışından gelecek olan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir’in süreci ne zaman tamamlayacağını bekliyor. Başkan’ın önümüzdeki hafta sonuna kadar geniş katılımlı yönetim kurulunu açıklayacağını beklemekteyim.

Ayrıca kulağıma gelen bilgiler arasında ise geçmiş yönetimlerde yer alan bazı akbabalar, kendi tabirleriyle Batman sevdalıları da yönetime girmek için bir dizi temaslarda bulundukları.

Koyun can derdinde, kasap et derdinde.

Yeter artık,

Düşün bu takımın sırtından.

Bu kadar yanlışın içinde kimse başarı beklemesin. Türkiye liglerin en çok gol yiyen takımı konumundaki Petrolspor’un işi çok zor.

Mental olarak biten bir futbolcu grubundan bir şey beklemek de yanlış olur. Ancak bu mevcut kadroda yetenekli kardeşlerimiz de var. Kulüpteki belirsizlik son bulduğunda bu futbolcu topluluğu iyi işler yapabilecek kapasitededir.

Küme düşme potasına hızla yaklaşan Kırmızı-beyazlı ekip, bu hafta sonu ise ligin güçlü ekiplerinden Nevşehirspor’u konuk edecek. Alınacak kötü bir sonuç takımı küme düşme potasına itecektir.

Yeni sürecin bir an önce tamamlanması en büyük dileğimiz.

Yarın çok geç olabilir, Valimizin iyi niyetini de kimse suiistimal etmesin.

Editör: TE Bilişim