Yeni sezon için bir araya gelen Batman Petrolspor, aynı yönetimle ‘devam’ kararı aldı. Vali Hulusi Şahin’in tam destek verdiği Kırmızı-Beyazlı ekip bir hafta içinde transfer çalışmalarına başlamayı planlıyor. Kulüp Başkanı Vahap Akbaş: “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sayın Valimizin desteğiyle lige başlayacağız. Bazı futbolcularımızı maalesef başka takımlara kaptırdık” dedi.

VALİ, YÖNETİMLE BİR ARAYA GELDİ
Batman Petrolspor yönetimi, yeni sezon öncesinde Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin ile bir araya geldi. Geçen yıl devre arası öncesinden oluşan yönetim, yeni sezonda da ‘devam’ kararı aldı. Önceki akşam yönetim kurulunun gelecek sezon için yapacağı çalışmalar hakkında Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’tan bilgi alan Vali Şahin, Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor’a tam destek verdi. Kulübün içinde bulunduğu bazı sıkıntılarını Vali ve Başkanvekili Şahin’e anlattıklarını ifade eden Başkan Akbaş: “Geçen yıldan kalan bazı borçlar ile yeni sezonda yapmayı planladığımız transfer çalışmaları için maddi desteğe ihtiyacımız var. Sağ olsun bu konuda Valimiz sayın Şahin, gerekli desteği vereceğini söyledi. Geçen yıl da bu yıl da Valimizin kulübümüzün yanında oluşu bizi gelecek için umutlandırıyor. Yönetimde her hangi bir sorun yok. Daha güçlü ve takviyeli bir yönetim önerisini de sunan Vali sayın Şahin’e teşekkür ediyoruz. Çünkü, bugüne kadar hep yanımızda oldu, sorunlarımızı çözüme kavuşturdu. Takımımızın bir kurum bünyesine alınma kararı da zor gözüküyor” diye konuştu.

“KADROMUZDAKİ FUTBOLCULARIN ÇOĞU AYRILDI”
Geçen yılın devre arasında transfer ettikleri kaliteli futbolcuların büyük bölümünün kendilerine kulüp bulduklarına işaret eden Başkan Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi kalecimizi de maalesef başka bir kulübe kaptırdık. Geçen yıl ki Teknik Direktörümüz Ahmet Yavuz Edirnespor’la anlaşınca, beraberinde iki futbolcumuzu da götürdü. Yine Bayburt ve Orduspor’a transfer olan bazı futbolcularımız oldu. Eğer geçen yıl ki kadromuz çok kötü olsaydı, çok sayıda futbolcumuz başka kulüplere transfer olurlar mıydı? Kadromuz fena değildi ama bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamayınca o kadromuz eleştirilmişti. Artık geçen yıla bakmak istemiyoruz. Önümüzde yeni sezon var. Nasıl bir grup şekillenmesi olacak, bunu da zaman gösterecek. Bu konuda Federasyon’un vereceği kararı bekliyoruz. Valimizin bize verdiği destekle gelecek sezonun hazırlıklarına başlamak istiyoruz. Transferde de geç kalmak istemiyoruz. Çünkü birçok ekip transfer çalışmalarını hızlandırdı.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim