STAD: 16 Mayıs
HAKEMLER: Eren Özyemişoğlu**, Faik Polat**, Gökhan**
BATMAN PETROL: Ahmet**, Ramazan*, Reha*, Atilla*, Emre**, Erman*, Ensar*, Celal** (Dk.93 Fahri), Hakan*, Emre Bayram*, Samed**
KEMERSPOR: İsmail***, Fikret**, Deniz***, Akın**, Atakan* (Dk.9 Birkan** (Dk.76 Ertuğrul*), Volkan***, Görkem** (Dk.58 Sevcan***), Ahmet**, Lokman***, Abdulsamed**, Doğukan***
SARI KARTLAR: Atilla (Petrol), Akın, Lokman (Kemer)
GOL: Dk. 71 Doğukan (Kemerspor)

** Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Batman Petrolspor, sahasında Kemerspor’a 1-0’lık skorla yenildi. Kırmızı-beyazlılar, play-off mücadelesinde kritik üç puandan oldu.

İSTEKSİZ FUTBOL
Sahasında kendisi gibi play-off mücadelesi veren Kemerspor’u konuk eden Batman Petrol, rakibine 1-0 mağlup oldu. 12 Haftadır mağlup olmayan Batman Petrolspor’un, ‘yenilmezlik’ serisi de son buldu. Kapalı tribünlerin yanı sıra uzun bir aradan sonra açık tribünlerin de dolduğu karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz ve bazı il yöneticileri de izledi. Geçmiş haftalara oranla mücadeleci kimliğinden uzak futbol sergileyen Kırmızı-beyazlılar rakibi karşısında gol pozisyonları üretemedi. 71. Dakikada rakibin golüne engel olamayan Petrol, zirve mücadelesinde önemli 3 puandan olurken, maçın son dakikalarında Kemerli Akın’la ikili mücadelesi sonrası Petrollü Celal’in burnu kırıldı. Celal, akşam saatlerinde özel hastanede ameliyata alındı.

MAÇIN KRİTİK ANLARI
Dk. 17: Petrol atağında Reha’nın pasında topu önünde bulan Emre Aydın, ceza sahası içindeki şutu auta çıktı.
Dk.22: Kırmızı-beyazlılar, bu kez sol kanattan Samed’le tehlike oluşturdu. Bu dakikada önündeki boş alanı değerlendiren Samed, çaprazdan şık vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
Dk. 30: Kemerspor etkili geldi. Soldan ortalanan topa iyi yükselen Görkem’in kafa şutu direkten döndü.
Dk. 48: Petrollü Atilla uzak mesafeden sert vurdu, kaleci toplu güçlükle önledi.
Dk. 70: Hızlı gelişen Kemer atağında Sevcan bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunda kaleci Ahmet mutlak gölü önledi.
Dk. 71: Konuk ekip Kemer aradığı golü buldu. Bu dakikada sağdan ortalanan topa Doğukan gelişine vurdu, top filelerle buluştu: 0-1.
Dk.92: Petrol defansının üst üste açık verdiği anlarda bu kez Sevcan kaleciyle baş başa kaldı, sert şutunda kaleci Ahmet mutlak golü çıkardı.
Dk.93: Beraberlik golü için bastıran Petrol atağında Kemerli Akın’ın müdahalesi sonrası Celal yerinde kaldı. Tekmenin yüzüne geldiği Celal’in burnu kırıldı. Celal, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim