** İlk devrenin son maçında Batman Petrolspor, sahasında karşılaştığı Çatalcaspor karşısında güzel futbol ve aldığı 3-0’lık galibiyetle adeta şov yaptı. Kırmızı-beyazlılar rakibini Halil, Yusuf ve Samed’in golleriyle devirdi, puan sıralamasında 5. sıraya yerleşti.

** Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden Vali Ahmet Deniz, futbolcuları kutlayarak: “İlkyarı maçlarında bizi mahcup etmediniz. Size desteğimiz sürecek. Kamp yeriniz bile şimdiden hazır” dedi.

STAD: 16 Mayıs
HAKEMLER: Levent Balcı**, Birkan Çanakçıoğlu**, Hasan Cebeci**
BATMAN PETROL: Ökkeş***, Ramazan** (Dk.55 Emre Aydın***), Serhat***, Halil****, Atilla***, Ensar***, Celal***, Emre Bayram***, Yusuf**** (Dk.85 Murat*), Oğuzhan***, Samed****
ÇATALCASPOR: Doğan*, Sefa*, Selçuk*, Serkan**, Cengizhan*, Sinan*, Barış*, Emre*, Ömer*, Deniz*, Özgür*
SARI KARTLAR: Murat, Atilla (Petrol), Selçuk, Ömer, Deniz (Çatalca)
GOLLER: Dk.6 Halil, Dk.66 Yusuf, Dk.73 Samed (Petrol)

PETROL, RAHAT KAZANDI
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grubun alt sıralarındaki Çatalcaspor’u rahat geçti. Kapalı tribünlerin dolduğu karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, Emniyet Müdürü M.Ali Akkaplan ve bazı il yöneticileri de izledi. Kırmızı-beyazlılar, her hafta olduğu gibi sahaya ‘Burası Batman, burada küfür yok’ pankartıyla çıktı. Maçın ilk yarısını Halil’in serbest atıştan attığı golle 1-0 önde kapatan Petrolspor, ikinci yarıda da oyunun hakimiyetini elinde bulunduran ekipti. Kırmızı-beyazlılar 66’da Yusuf, 73’te de sahanın yıldızı Samed’le skora gitti. 4 Net gol pozisyonunu da değerlendiremeyen Petrol, farkı kaçırdı. Karşılaşma sonrası futbolcular, taraftarlar ve protokol üyeleri galibiyeti birlikte kutladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Dk.6: Petrol, maça golle başladı. Bu dakikada yaklaşık 35 metreden kazanılan serbest atışı Halil Aşut kullandı, seken top kaleciyi yanılttı ve ağlara gitti: 1-0.
Dk.18: Petrol atağında ceza sahasına giren Emre Bayram, boş pozisyondaki Oğuzhan’ı gördü, şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı.
Dk.39: Ev sahibi ekip, yine tehlikeli geldi. Yusuf’un pasını kapan Oğuzhan, şutunu son anda Çatalca defansı önledi. İlkyarı Petrol’ün üstünlüğüyle son buldu.
Dk.46: Petrolspor, ikinci yarıya da etkili başladı. Ceza sahasına çalımlarla giren Samed, Ramazan’ı gördü. Ramazan, net gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Dk. 51: Çatalca ilk tehlikeli atağını oluşturdu. Bu dakikada ceza sahasına giren Deniz’in sert şutu az farkla auta çıktı.
Dk.54: Konuk ekip, yine tehlike oluşturdu. Serkan’ın sağdan şutu az farkla auta çıktı.
Dk. 66: Petrolspor Yusuf’la farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada sahanın çalışkan ismi Samed, soldan adrese teslim ortaladı, golcü Yusuf bekletmeden vurdu, top ağlarla buluştu: 2-0.
Dk.73: Akın akın Çatalca kalesine yüklenen Petrol, Samed’le farkı üçe çıkardı. Bu kez golcü Yusuf, Samed’e asist yaptı. Samed, ayağının içiyle topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 3-0. Maçın son bölümünde de 4 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Petrol, ligin ilk devresinin son maçını galibiyetle kapatmasını başardı.

Editör: TE Bilişim