Kırmızı-Beyazlılar sessizliği bozdu

Petrol’de transfer atağı!

* Batman Petrolspor, sezona geç de olsa transfer çalışmalarını start verdi. Kırmızı-Beyazlı ekip eski futbolcusu Hamdin ile sözleşme imzaladı. Siirtspor’un orta saha elemanı Şerafettin ve Gürcan’la görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar kadrosunu güçlendirmek istiyor.

HAMDİN YUVAYA DÖNDÜ

İki sezon öncesi Kayseri-Erciyes’ten Batman Petrolspor’a transfer olan ve geçen sezon devre arası Diyarbakır Bağlar Vuralspor’da forma giyen defans elemanı Hamdin tekrar yuvaya döndü. Petrolspor’un teklifini alır almaz Batman’a geldiğini belirten Hamdin; “Batman’ı ve Petrolspor’u çok seviyorum. Eski takımım da forma giymek benim için büyük bir mutluluk. Yöneticilerle görüştüm. Her konuda anlaştım. Hafta sonu yeni sezon hazırlıklarına katılacağım. Petrolspor’u bu yıl layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

ŞERAFETTİN-GÜRCAN’LA GÖRÜŞME

Komşu İl Siirtspor da geçen sezon forma giyen orta saha elemanları Şerafettin ve Gürcan’ı renklerine bağlamak isteyen Batman Petrolspor’un yöneticileri iki futbolcuyla her an sözleşme imzalamak üzere. Geçen sezon 16 gol atan Şerafettin daha öncede Belediyespor da forma giyerken, Siirtspor’a transfer olmuştu. Bölgede tanınan tecrübeli futbolcuları renklerine bağlamak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticilerinin bazı futbolcuları da kentte davet ettikleri öğrenildi. Mütevazi bir bütçeyle iyi bir ekip kurmak için çalışmalarının sürdüğünü belirten Petrol’lü yöneticiler; “Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımızı hızlandırdık” dediler.

 

 

*******

 

Belediyespor’a talipliler artıyor!

Batman Belediyespor’a, bazı iş adamlarının talipli olmak için kolları sıvadıkları öğrenildi. Eski sporcularla temas halinde olan iş adamları; “Belediyespor bu kentin önemli bir reklam aracıdır. Belediyespor halkın takımı. Bu kulübün çöküşüne seyirci kalamayız. Belediyespor’u el birliğiyle ayakta tutacağız. Turuncu-Mavili ekibimize Batmanlılık bilinciyle sahip çıkmayı görev biliyoruz. Batmanlı taraftarlar sessiz kalmamalı” dediler.

 

***

Gözler yerli futbolcularda!

Transfer çalışmalarını sürdüren Batman Petrolspor’da gözler Batmanlı futbolculara çevrildi. Kırmızı-Beyazlı ekipte Batmanlı futbolcuların yeni sezon öncesi takımla sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merak ediliyor. Batmanlı futbolculara önceliğin tanınmasını gerektiğini belirten futbolseverler; “Batmanlılık bilinciyle gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bazı futbolcuların kulüple görüştükten sonra kendilerine yol gösterdiklerini öğrendik. Batmanlı gençlere sahip çıkmayana kim olursa olsun bizlerde sahip çıkmayacağız. Yerli futbolcunun ağırlıkta olmadığı bir kulüp başarıya ulaşamaz. Çünkü geçen yıl Petrolspor başarılı bir sezon geçirmişse bunun da en büyük etkeni yerli futbolcuların çokluğundandır. Futbolcular haftalarca para almadığı halde forma aşkını gösterdiler. Bu yılda Yerli futbolculara öncelik verilmesinden yanayız. Yerli futbolcu çoğunlukta olduğu zaman tribünlerde de seyirci sayısı artar. Yönetici ve hocalarımızdan isteğimiz Batmanlı futbolculara öncelik vermeleridir” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim