**Geçtiğimiz aylarda Milletvekili Ziver Özdemir ile bazı il yöneticilerinin Petrolspor’a sponsorluk için ziyarette bulunduğu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın TPAO’daki süreci hızlandırması bekleniyor.

GÖRÜŞMELERDEN SONUÇ ÇIKMADI
Yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek Batman Petrolspor’da, TPAO’nun kulübe sağlayacağı destek merak konusu. Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve bazı il yöneticilerinin ziyaret ettiği Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nca kulübün devri başta olmak üzere kulübe sponsorluk talebinde bulunulmuştu. Bir basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Özdemir, süreçle ilgili; “Takımın TPAO’ya devri için çok çabaladık ama hukuki süreçler nedeniyle devir olmadı. Sponsorluk üzerinde yoğunlaşma var” açıklamasında bulunmuştu.

LİG 1 AY SONRA BAŞLIYOR
Kısıtlı imkanlarla transfer sürecini son aşamaya getiren Petrolspor’da ise 2-3 tecrübeli futbolcunun Afyonkarahisar kampına dahil olması için maddi kaynak bekliyor. Bakanlık nezdindeki görüşmelerin sonuçlanmasının gerektiğini belirten bazı taraftarlar ise; “Devir-sponsorluk süreci derken kulüp ne yazık ki yeni sezona geç başladı. 2. Lig’de kalıcı olmak için Batman’a mal olan kulübe şehrin tüm dinamikleri sahip çıkmalı. Lige bir ay kaldı ama hala netlik kazanan bir maddi kaynak yok. TPAO ile ilgili süreç şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaşılmalı. Petrolspor Batman’a mal olan bir takımdır, herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dediler. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim