ERZURUM KAMPI BAŞLIYOR
Yeni sezona iddialı hazırlanan Batman Petrolspor’da Erzurum kampı başlıyor. Pazar günü Erzurum’a hareket edecek Kırmızı-beyazlılar, ilk idmanını Pazartesi günü gerçekleştirecek. Birinci etap kampın 12 gün süreceğini belirten Teknik Direktör Mehmet Ak: “Erzurum’da ilk etap kampa başlıyoruz. Bu zaman zarfında teknik kondisyon, teknik ve taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Uyum sorununu tamamen çözmek istiyoruz. İlk etap kampın ardından futbolculara vereceğimiz iki günlük izin sonrası Erzurum’da 2. Etap kampa başlayacağız. İkinci kampta 4-5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.

GÖZLER TRANSFERLERDE
Maksimum 5 transfer daha gerçekleştirmek istediklerini belirten Ak, şöyle devam etti: “Beklentilerin farkındayız. Başarı için çok çalışıp, çok mücadele edeceğiz. Henüz takımda ciddi eksikliklerimiz var. Özellikle orta saha kurgusu anlamında istediğimiz transferlerin gerçekleşmesini bekliyoruz. Yöneticilerimizin Erzurum kampı bitmeden transferi bitirmelerini arzuluyoruz. Takım halinde kampı tamamlamamız önemli. Umarım bu konuda gecikmeyiz.”

 “GRUP KOLAY GÖRÜNÜYOR AMA…”
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen fikstürü de değerlendiren Ak: “Grupta şimdiden kimseyi favori göstermek doğru olmaz. Ancak Düzyurt, Tire, Karaköprü ve Silivri’nin iyi takım kurduğunu biliyoruz. Grubumuz kolay gözükebilir ama maç sahada kazanılır. Bu anlamda mücadele etmeden takımları yorumlamak doğru olmaz. İlk maçımızı sahamızda oynamamız önemli. Yeni statta 15 bin kişinin desteğiyle sahaya çıkmak istiyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim