** Bergama galibiyetiyle moral bulan Batman Petrolspor, son üç haftada düşüşe geçen lig üçüncüsü Niğde Belediye deplasmanına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, alacağı galibiyetle yeniden play-off umudunu arttırabilir.

NİĞDESPOR DÜŞÜŞTE
Batman Petrolspor, yarın Niğde Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bergama Belediye galibiyetiyle rahatlayan Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda alacağı galibiyetle bir anda play-off umutlarını güçlendirebilir. Ligde 50 puanla 3. sırada bulunan Niğde Belediye son üç haftada galibiyeti unuttu. Ligin sonlarındaki takımlara yenilen Niğde, Petrol maçına ‘çıkış’ olarak bakıyor. Cumartesi günü oynanacak Niğde Belediye-Batman Petrol maçı 13.30’ta start alacak.

PETROL TAM KADRO
Batman Petrolspor, Niğde’ye tam kadro gidiyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takım, bu sabah Niğde’nin yolunu tutacak. Niğde’yi yenebilecek potansiyele sahip olduklarına dikkat çeken Kulüp ikinci Başkanı Hayrettin Gülmez: “Bergama galibiyetiyle yeniden toparlandık. Hesapta olmayan mağlubiyetler olmasaydı şu anda play-off’un en güçlü adayı olurduk. Ancak talihsiz maçlar yaşadık. Ancak henüz bir şey bitmiş değil. Niğde maçını önemsiyoruz. Alacağımız galibiyet umutlarımızı yeniden arttırır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim