AK’LA PRENSTİPTE ANLAŞTI
İç ve dış transfer çalışmaları için İstanbul ve Ankara’da karargah kuran Batman Petrolsporlu yöneticiler, yeni teknik direktörü de belirledi. Göztepespor’un yardımcı antrenörü Mehmet Ak’la prensipte anlaştıklarını belirten Kırmızı-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Ekrem Konaç: “Geçen sezon Göztepe’de Tamer Tuna ile birlikte çalışan antrenör Mehmet Ak’la prensipte anlaştık. Cumartesi günü yeni teknik direktörümüzle Batman’da olacağız. Sezon hazırlıklarımıza da ilk etapta Batman’da başlayacağız” dedi.

CELAL, İMZAYI ATTI
Geçen sezon Batman Petrolspor’da başarılı maçlar çıkaran stoper Celal Aras, yuvada kaldı. Asbaşkan Mustafa Balaban ve yönetici Hıfzullah Özoğul, Ankara’da başarılı defans elamanı Celal ile bir yıllık mukavele imzaladı. Transfer listelerindeki bazı futbolcularla görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Asbaşkan Balaban, şunları kaydetti: “Celal Aras’ı yeniden renklerimize bağladık. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar transfer çalışmalarımızı bitirmek istiyoruz.”

YARDIMCI; ÖZTURAN VE TOSUN
Mehmet Ak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Petrolspor’da teknik adamın yardımcılıklarına ise Batmanlı Emin Tosun, kaleci antrenörlüğüne ise Resul Özturan getirildi. 5 Kişilik bir teknik ekip ile çalışacaklarını belirten As Başkan M. Fatih Ceylan: “Bu sezon teknik ekibimiz ve yönetim koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışıp, hedefe ulaşacaktır” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim