**3. Lig 1. Grup’ta sezon, hafta sonu oynanacak maçlarla sona eriyor. Haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Petrolspor, Arnavutköyü konuk edecek. Petrol’e kupası da maç sonunda törenle verecek. Karşılaşma seyircisiz oynanacak.

MAÇ CUMARTESİ 15.00’TE
Sezonun son maçında Batman Petrolspor, sahasında İstanbul ekibi Arnavutköy’ü konuk ediyor. Şampiyonluğunu ligin son üç haftasında ilan eden Petrolspor, grupta play-off’a kalmayı garantileyen Arnavutköy’ü konuk edecek. Petrolspor cezası nedeniyle maçı seyircisiz oynayacak. Karşılaşmanın sonunda ise şampiyonluk kupası ve madalyalar törenle futbolculara verilecek. Karşılaşma Cumartesi 15.00’te Batman Yeni Şehir stadyumunda oynanacak.

KONSER PAZAR GÜNÜ
Cumartesi günü ise Petrolspor kulübünün dayanışma gecesi 19.00’da Eva Salon’da gerçekleştirilecek. Daha önce Vali Hulusi Şahin’in çağırısıyla düzenlenecek geceye katılım davetiyesinin 1000 TL olduğu belirtilmişti. Dayanışma gecesinden elde edilecek gelir kulübün kalan borçları ve futbolcuların şampiyonluk primlerine aktarılacak. Pazar günü ise Belediye’nin düzenlediği Hande Yener konseri 19.00’da fuar alanında yapılacak. Futbolcular da şampiyonluk kupasıyla konsere katılacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim