**Batman Petrolspor, Batman kampını tam hız sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar günde çift idmanla lige hazırlanıyor.

06.30’DE TOPBAŞI
16 Temmuz’da Batman’da toplanan Petrolspor, idmanlarını aralıksız sürdürüyor. TPAO tesislerinde günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, idmanlarını 06.30 ila 18.30 saatlerinde iki idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetimindeki ekip, idmanlarda kondisyon ağırlıklı çalışıyor. Batman’daki atmosfere adapte olmaya çalışan futbolcuların idmanı neşeli geçiyor. İdmanların 18.30’da yapılmasına rağmen sıcak havanın etkisi dikkat çekerken, takımda her geçen gün tempo artıyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Teknik Direktör Ahmet Yavuz, ligde mücadeleden kopmayan bir ekip olacaklarını belirterek; “Sahada koşan, mücadele eden, topa sahip olmaya çalışan ve dinamik bir ekip olacağız. Oyuncuları seçerken mücadele gücü yüksek, dinamik ve çabuk oyunculardan kurulu olmanın yanı sıra ayaklarına hakim bir ekip kurduk. Oyuncularımız Batman atmosferine alışıyor. Batman kampının ardından Afyonkarahisar kampını da en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi. Öte yandan 22 futbolcuyla çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte 3-4 isimle daha görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim