Lider Batman Petrolspor, Karaman Belediyespor’u deplasmanda devirerek liderliğini perçinledi. Golcü Aykut’un üç golle yıldızlaştığı maçta Akın Akman da asistleriyle göz doldurdu. Petrol aldığı galibiyetle puanını 54’e çıkarırken, ikinci sıradaki Nevşehir Belediye ise deplasmanda rakibini devirerek takibini sürdürdü

KARAMAN’I RAHAT GEÇTİ
3. Lig 1. Grup’ta lider Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaştığı Karaman Belediyespor’u 3-0’lık net skorla geçti. Karşılaşma boyunca rakibine üstünlük kuran Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli golcüsü Aykut’un attığı üç golle rakibini rahat geçti. Petrol, ilkyarı Aykut’un 10. Dakikada attığı şık golle önde kapattı. İlk devrede Aykut, Akın ve Hasan’la rakip kalede etkili olan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarıya da iyi başladı. Maçın 52. Dakikasında yine Akın’ın pasında topu kaleye gönderen Aykut’un şutu önce direğe ardından da rakip defansa çarpıp filelerle buluştu; 0-2. Maçın son bölümünde de ataklarını sıklaştıran Petrol’de golcü Aykut bu kez 73. Dakikada sahneye çıkarak kendisinin ve takımının 3. Golünü kaydetti; 0-3. İlerleyen dakikalarda Karaman’ın çabası skoru değiştirmedi ve Petrol deplasmandan kritik 3 puanla döndü.

GOL SAYISINI 23’E ÇIKARDI
Karaman Belediye maçında yıldızlaşan golcü Aykut Çift attığı üç golle gol sayısını da 23’e çıkardı. Geçen hafta 20. Golünü kaydeden Aykut, gol krallığı yarışında 1 gol fazlasıyla Nevşehir’den Yıldıray’ın gerisindeydi. Aykut bu hafta attığı golle 23. Golüne ulaştı. Nevşehir Belediyespor’da da Yıldıray attığı iki golle gol sayısını 23’e çıkardı. Zirveyi iki golcü birlikte paylaştı. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim