TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK
3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor, taraftarın büyük destek verdiği maçta Erbaaspor ile puanları paylaştı. Yaklaşık 8 Bin taraftarın izlediği karşılaşma öncesi Batmanlı taraftarlar centilmenlik örneği göstererek iki takımı da tribünlere çağırdı. Vali Hulusi Şahin, Başsavcı Ömer Mete, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve kurum amirleri ile STK temsilcilerinin de izlediği maça Petrol iyi başladı. 13. Dakikada Hasan Çavdar’la golü bulan Kırmızı-beyazlılar, ilk yarıda iyi futbol sergilese de ikinci yarıda kaleci Cihan’ın devleşmesiyle mağlubiyetten kurtuldu. Konuk Erbaa, maçın son bölümünde 3 net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Dk.13: Petrolspor golü erken buldu. Samet’in sağdan ortaladığı topta Erbaa defansının müdahalesiyle Okan yerde kaldı. Boşta kalan topa Hasan Çavdar gelişine vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu; 1-0.

Dk.15: Gol sonrası Petrol Akın’la etkili geldi. Bu dakikada Akın, 30 metreden harika vurdu, kaleci güçlükle topu kornere çeldi.

Dk.40: Hızlı gelişen Erbaa atağında Halil İbrahim bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu kaleci Cihan çeldi.

Dk.61: Petrolspor için şans anı. Petrollü Okan’ın büyük hatasında Halil İbrahim topu kaparak ceza sahasına girdi. Kaleci Cihan’ı da geçen Halil İbrahim, topu boş kale yerine auta gönderdi.

Dk.65: Erbaaspor yine hızlı çıktı. Bu dakikada Petrol kalesinde oluşan karambolde Murat’ın sert şutunu kaleci önledi.

Dk.72: Konuk ekip Batman plakasında Petrol’ü vurdu. Bu dakikada Samet Aydın’ın kaptırdığı topu Alperen son direğe kesti, Halil İbrahim topu bekletmeden kaleye gönderdi; 1-1

Dk.75 Petrollü Akın, yaklaşık 25 metreden sert vurdu, kaleci topu kornere çeldi

Dk.78: Erbaaspor etkili geldi. Bu dakikada Alperen’in ceza sahasındaki sert şutunu kaleci çeldi

Dk.82: Konuk ekip ikinci gole çok yaklaştı. Bu dakikada Yusuf sağdan iyi ortaladı, Murat’ın kafa şutunda kaleci Cihan bir kez daha gole izin vermedi.

HAKEMLER: Berkay Salman**, Batuhan Bıyıklı**, Ömer Şivka**
BATMAN PETROL: Cihan***, Abdulsamet Kırım**, Okan**, Ali Kemal**(Dk.70 Berkant*), Aykut**, Hasan Çavdar***(Dk.70 Umut*), Akın**, Orhan**, Ömercan**, Samet Aydın*, İlyas**

FORMÜL ERBAASPOR: Suphi**, İsmail**, Halil İbrahim***(Dk.87 Rıfat), Mümin***, Yusuf***, Tolga**, Yahya**(Dk.68 Bayduhan**), Kadir**, Alperen**(Dk.68 Alperen Topçular**), Arif**, Murat**

SARI KARTLAR: Orhan (Petrol)
İsmail, Bayduhan (Erbaa)

GOLLER: Dk.13 Hasan (Petrol)
Dk.72 Halil İbrahim (Erbaa)

Editör: TE Bilişim