HAKEMLER: Bilal Emektar 7, Murat Kurt 7, Taygun Tasalı 7

ÇIKSALINSPOR: Efe 7, Fuat 7, Burçak 7, Edip 7, İslam 7, Hakan 7, Semih 7, Okan 7, Ali 7, Ahmet 7, Okan 7

B.PETROL: Süleyman 7, Vedat 6, Onur 6, Cengiz 6, Muhammed Gönülaçar 6 (Dk. 68 Mehmet Atik 6), Ahmet 6, Civar 5 (Dk. 58 M.Fatih Kanat 5), Muhammed Kalkan 7, Hasan Ahmet 7, Uğur 6, Burçağ 5 (Dk.46 Emre 5)

SARI KARTLAR: Ahmet, Hasan, Muhammed Kalkan (B.Petrol), Edip, Burçak, Hakan (Çıksalın)
GOLLER: Dk. 45+1 Okan (Çıksalın), Dk. 85 Hasan Ahmet (B.Petrol)


DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Puan sıralamasında ligin dibine demir atan İstanbul Çıksalın’la karşılaşan Kırmızı-beyazlılar, puanı zorlanarak aldı. İstanbul Fatih’teki karşılaşmayı bazı Batmanlı taraftarlar da izledi. Petrol’ün kötü futbolu, güçsüz rakibine umut verdi. İlkyarının son dakikalarında ev sahibi ekip Okan’la golü bularak, soyunma odasına üstün girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan ekip ev sahibiydi. Kaleci Süleyman’ın net gol pozisyonlarını kurtardığı karşılaşmanın 85. Dakikasında Hasan Ahmet skora dengeyi getirdi. İlerleyen dakikalarda skor değişmedi ve karşılaşmada berabere sona erdi.


4 HAFTADIR GALİBİYETİ YOK
Lig sonuncusu Çıksalın’a da puan kaybeden Kırmızı-beyazlılar, dört hafta galibiyetle buluşamadı. Petrolspor’un kötü sonuçlarına rağmen rakiplerinin puan kaybetmesi takımın iddiasını koruyor. Petrolspor’a gönül veren bazı futbolseverler; “Takım değişim sürecine girdi. Umarız bir an önce ekip kendine gelir. Aksi halde bu sezon da 2. Lig hayallerimiz suya düşecek” dediler.

Editör: TE Bilişim