**Teknik heyetin belirlendiği Batman Petrolspor’da öncelik, iç transferi tamamlamak. Kulüp Başkanı Ekrem Konaç: “Teknik heyetin görüşü doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. İç transferde 15 futbolcumuzla masaya oturacağız. Dış transferde de gecikmeden takıma güç katacak isimleri bünyemize katmak istiyoruz” dedi.

“İŞİ SIKI TUTACAĞIZ”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, yeni sezon öncesi işi sıkı tutarak, güçlü bir ekip oluşturmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi. Öncelikle iç transferi bitirmeyi hedeflediklerini belirten Konaç: “Yeni teknik heyetimiz göreve başladı. İstanbul’da transfer çalışmalarımız sürüyor. Ancak önceliğimiz iç transferi bitirmek olacak. Geçen sezondan 15 futbolcumuzla yeniden masaya oturacağız. Bu futbolcuların 10’u Batmanlı. Transferde gecikmek istemiyoruz. Dış transferde de takıma güç katacak isimler arıyoruz. Bu konuda da seçici davranıyoruz” dedi.

KURUM YÖNETİCİLERİ YÖNETİME GİRİYOR
Yeni yönetimi de bir hafta içerisinde açıklayacaklarını ifade eden Konaç, şöyle devam etti: “Güçlü bir yönetimle sezona başlamak istiyoruz. Bazı kurum yöneticileri yönetimde yer alacak. Valimiz sayın Ahmet Deniz ile de istişarelerimiz var. Kendisinin desteği ortada. Yeni sezonda artık maçlarımızı 15 bin kişilik stadımızda oynayacağız. Güçlü bir takımla adından söz ettiren bir takım kurmayı hedefliyoruz. Temmuz’un ilk haftasında takımı Batman’da toplayıp, ardından iki kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimi de kamuoyuna açıklayacağız.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim