**Batman Petrolspor, Pazar günü deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Üç eksikle karşılaşmaya çıkacak Kırmızı-Beyazlılar, deplasmandan eli boş dönmek istemiyor

ZORLU VİRAJDA
3. Lig 1. Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Batman Petrolspor, Pazar günü deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Sakatlıkları süren Ahmet, Savaş ve Yağızcan zorlu maçta forma giyemeyecek. 27 Puanla ligde henüz bileği bükülmeyen Batman Petrolspor, bu sezon deplasmandaki başarılı grafiğiyle de dikkat çekiyor. Ekibine güvendiğini belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Takımımız hafta boyunca maça iyi hazırlandı. Bu sezon deplasmanlarda iyi işler yaptık. Bu havanın süreciğine inanıyorum” dedi.

EN ÇOK GOL ATAN İKİ EKİP
Pazar günü Nevşehir’de oynanacak karşılaşmada iki ekibin istatistikleri de dikkat çekiyor. Lider Batman Petrolspor 11 maçta 17 kez gol kaydederken, toplamda 7 gol kalesinde gördü. Rakip Nevşehir Belediye ise attığı 20 golle ligin en fazla gol atan takımı konumunda. Nevşehir Belediye oynadığı maçlarda ise 15 gol kalesinde gördü. Pazar günü oynanacak ve zirve hattını yakından ilgilendirecek karşılaşmanın başlama saati ise 13.00. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim