Ligde ilk devrenin son maçında Osmaniyespor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibiyle puanları paylaştı. Osmaniyespor saha içinde futbolcularıyla, protokol tribünde de getirttiği taraftarlarıyla Petrol’ü maç boyu provoke etti. Kırmızı-Beyazlılar ise maç boyu kötü futboluyla rakip kalede tehlike oluşturamadı.

Karşılaşma sonrası tribündeki bazı Petrollü taraftarların yönetime tepkisi sonrası Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç devreye girerek tansiyon düştü. Petrol, evindeki kritik maçta rakibiyle puanları paylaşırken, yönetimin ikinci devre maçları öncesi radikal kararlar alması bekleniyor

BATMAN’DA GERGİN MAÇ
3. Lig 3. Grupta ilk devre maçları hafta içi oynanan maçlarla sona erdi. Sahasında Osmaniyespor’u konuk eden Batman Petrolspor ise yine sahasında kazanamayarak ligdeki ‘galip gelememe’ serisini 10. maça çıkardı. Maçın ilk devresi gergin geçti. Osmaniyesporlu Sırat Yeşilördek’in, maçın 30. Dakikasında Petrollü Rıfat’a yaptığı sert müdahale sonrası saha karıştı. İki ekibin futbolcuları güçlükle yatıştırılırken, Osmaniyespor yönetiminin protokol tribününe yazdırdığı taraftarın Petrolspor’a yönelik hareketlerine Petrolsporlu yönetici ve taraftarlar da tepki gösterince tribünler bir anda karıştı. Osmaniyesporlu bazı yönetici ve taraftarların provoke sözleri büyük tepki topladı. Emniyet birimlerinin devreye girmesiyle tansiyon düşürüldü. Saha içinde de Petrolspor’un rakibi karşısındaki kötü futbolu adeta saç baş yoldurdu. Petrol’ün ilkyarı boyunca tek etkili atağı Rıfat’tan geldi.

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SKOR
Maçın ikinci yarısında da varlık gösteremeyen Petrolspor, rakibinin tehlikeli atakları karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. 55. Dakikada Osmaniye gole çok yaklaştı. Bu dakikada Fatih’in ceza sahasındaki şutu direği sıyırarak auta çıktı. 72. Dakikada ise Petrol, yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedi. Bu dakikada kornerden kullanılan top Kadir’in önünde kaldı. Kadir, penaltı noktası üstündeki müsait pozisyona rağmen topu auta gönderdi. 79. Dakikada ise sahada en fazla ofsayt pozisyonuna giren Serhat, Hüseyin’in pasında topla buluştu. Şutu, direkten auta çıktı. İlerleyen dakikalarda iki tarafından çabası skoru değiştirmedi ve Petrol ilk devreyi beraberlikle kapattı.

MAÇ SONU GERGİN ANLAR
Karşılaşmanın bitimiyle birlikte tribündeki bazı taraftarların istifa çağrısı sonrası kısa süreli gerginlik yaşandı. Emniyet ekipleri, gerginliğin büyümesini önlerken, maç sonrası devam eden sözlü tartışmalara da Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç müdahale etti. Taraftarlarla ve yöneticilerle görüşen Kıraç, tansiyonu düşürdü. (Spor Servisi)

HAKEMLER: Alkan Parsak***, Yusuf Doğan*, Serkan Öksüz*
PETROLSPOR: Akın**, İbrahim**, Kadir*, Evren**, Abdulsamet**, Burak*, Emre*, Özgen*, Aykut? (Dk.9 Berkan*), Serhat*(Dk.84 Umut), Rıfat**(Dk.54 Hüseyin*)
OSMANİYESPOR: Mesut**, Erkan**, Talfun**, Onur*, Gencay*, Mustafa* (Dk.82 Hamit), Sırat* (Dk.61 Hakkı*), Yavuz**, Bekir*, Fatih*
SARI KARTLAR: Emre Aydın, Serhat, Rıfat (Petrol)
Sırat, Yavuz (Osmaniye)

Editör: TE Bilişim