“PETROLSPOR BİR MARKADIR”

Batman Petrolspor ile Medical Park Hastanesi arasındaki sponsorluk anlaşması imzalandı. Hastane Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri ile birlikte sponsorluk anlaşmasını basın mensuplarına açıkladı.

Hastane Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, sportif başarılardan bağımsız köklü ve marka kulüplere sponsor olduklarını ifade etti. Baş: “Batman Petrolspor 60 yıllık bir markadır. Önemli olan iyi günde değil, kötü günde de takımın yanında olabilmektir. Yaklaşık 10 yıldır Türkiye’de Antalyaspor başta olmak üzere bir çok kulübe sponsor olduk. Takımlarımıza imkanlarımız doğrultusunda yardımcı oluyoruz. Petrolspor da bu şehrin bir markası olduğu için sponsor olmayı bir görev bildik. Bu çalışmayla başka firmaların da Petrolspor’a sponsor olacağına inanıyoruz. 3. Lig takımları arasında sadece Petrolspor’a sponsor olduk” diye konuştu.

YURTTAŞ: “SPONSORLUK HAYIRLI OLSUN”

Batman Petrolspor’un yeni Kulüp Başkanı İrfan Yurttaş da sponsorluğun önemine değindi. Sponsorlukta emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yurttaş, şunları kaydetti: “Medical Park, geçmişte süper lig ve bazı köklü kulüplere sponsor olmuştu. Bugün de Batman’ın köklü ekibi Petrolspor’a sponsor oluyor. Örnek bir çalışma, hayırlı olsun. Diğer firmaların da desteğini bekliyoruz. Kulüp konusunda BATSO ile görüşmeler söz konusu. Yeni kararların önümüzdeki günlerde netleşmesini bekliyoruz. Tekrar 60 yıllık Petrolspor’a sponsorluk yapan Medical Park yönetimine teşekkürü bir borç biliyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim