**Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman gezisine katıldı. BJK Kulüp Başkanı Fikret Orman, Yazı İşler Müdürümüz Arif Arslan’a açıklamalarda bulunarak: “Batman’a sözümüz var. Mart’ın son haftasında Milli takımın maçı var. Liglere verilecek arayı Batman’da değerlendirmek istiyoruz. Yeni stada merhum Necat Nasıroğlu’nun adının verilmesi için de başlatılan kampanyayı anlamlı buluyoruz.”

ORMAN: “BATMAN’I SEVİYORUZ”
Cumartesi günü Batman’a konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisine eşlik eden Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Mart’ın son haftasında Batman’a, Beşiktaş kafilesi ile yönetim kurulunun gelebileceğini söyledi. Geçen ay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kanaat önderi Merhum Necat Nasıroğlu’nu rahmetle anan Başkan Orman, Yazı İşleri Müdürümüz Arif Arslan’a açıklamalarda bulundu. Beraberinde iş dünyasının önemli isimlerinden Muzaffer Nasıroğlu ve Metin Güneş’le birlikte petrol şehrinde yeniden olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Orman: “Batman’ı seviyoruz. Bu şehir benim ikinci memleketim. Daha önce Batman’a sözümüz vardı. Bazı nedenlerden ötürü takımımızın Batman’a gelişi ertelendi. Ancak bu güzel şehrimize yönetim kurulu üyelerimiz ve futbolcularımız çıkarma yapacak” diye konuştu.

“MART’IN SON HAFTASINDA GELEBİLİRİZ”
Milli takımın maç yapacağı Mart’ın son haftasında Batman programını gerçekleştirebileceklerini de kaydeden BJK Başkanı Fikret Orman, şöyle devam etti: “Milli Takımın maçı nedeniyle liglere verilecek arada Batman’a gelip Petrolspor’la özel maç yapmak istiyoruz. Mart ayı içinde bu program netleşecek. 15 Bin kişilik Batman’ın yeni stadına Necat Nasıroğlu amcanın adının verilmesine yönelik kampanya da bizi heyecanlandırdı. Mart’ın son haftasına kadar yeni stad yetişirse oraya konuk olmak istiyoruz. Şayet yetişmezse eski statta Batman Petrolspor’la özel bir maç düşünüyoruz. Bu şehrin değerleri var. Batman’a her gelişte bize gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.” Başkan Orman’a eşlik eden Batmanlı iş adamı Metin Güneş, Siyah-Beyaz’lı kulübünün Başkan Orman’ı ağırlamaktan keyif duyduklarını söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim