**3. Lig 1. Grup’ta ligin bitimine 3 hafta kalarak şampiyonluğunu ilan eden Batman Petrolspor, 2021-2022 futbol sezonunda da ilk şampiyonluğu garantileyen takım oldu. Petrolspor’un başarısı gündemdeki yerini koruyor

EN YAKIN TAKİPÇİYLE 11 PUAN FARK
Pazar günü şampiyonluğunu ilan eden Batman Petrolspor, gündemdeki yerini koruyor. Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın da Çağdaş’ın manşetiyle yer verdiği Petrolspor’un başarısına ulusal medyadaki yayın organı da geniş yer aldı. 68 Puanla en yakın takipçisi Kütahya Belediye’ye 11 puan fark atan Petrolspor, tüm liglerde şampiyonluğunu garantileyen ilk takım oldu.

YENİ YÖNETİM BELİRLENECEK
Petrolspor’un şampiyonluğu garantilemesiyle birlikte daha önce yeni bir yapılanmaya gidileceğini belirten Vali Hulusi Şahin’in de yeni sezon için yol haritasını belirlemesi bekleniyor. Batman Çağdaş WebTV’nin yayınına katılan Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Özlenen şampiyonluğu bu kente yaşattığımız için çok mutluyuz. Valimizin destekleriyle 25 yıllık hasrete son verdik. Yeni sezon yapılanmasına gecikmeden başlamak istiyoruz. Valimiz Hulusi Şahin ile yapacağımız değerlendirmeler sonucu çalışmalara başlayacağız” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim