**Batman Petrolspor’un Antalya-Belek kampı sürüyor. Belek’te kondisyon depolayan Petrol, kamp süresince iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Petrol ikinci yarının ilk maçını ise sahasında 28 Ocak’ta Erbaaspor ile yapacak

ANTALYA’DA ÇALIŞIYOR
Ligin ikinci yarısına Antalya-Belek’te hazırlanan Batman Petrolspor, güç topluyor. Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışıyor. Transfer çalışmalarını da sürdüren Petrolspor, özellikle forvet ve defans hattını güçlendirmek istiyor. İkinci yarının ilk maçında sahasında Erbaaspor’u konuk edecek Kırmızı-Beyazlılar, kadrosuna 6-7 transfer katmayı planlıyor.

3 TRANSFER KAMPTA
Petrolspor şimdiye kadar üç ismi kadrosuna kattı. Karaköprü’den sol kanat Umut Aslan,  Bayrampaşa’dan defans Ahmet Enes Özer ve Malatya Yeşilyurt’tan kanat oyuncusu Talha Aydemir’i renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlıların 5-6 futboluyla daha görüşmeleri sürüyor. Şubat’ın ilk haftasında sona erecek transfer dönemi öncesi Petrol’ün nokta transferler yapması beklenirken, TFF’nin pandemi nedeniyle kulüplere kadrolarında 30 futbolcu bulundurma hakkı tanıdı.

ERBAA MAÇI 28 OCAK’TA
Önümüzdeki günlerde Antalya kampını tamamlayacak Petrolspor, ikinci devredeki ilk maçında sahasında Erbaaspor’u konuk edecek. Batman’daki maç 28 Ocak Perşembe günü oynanacak. Devre arasına güçlü transferle hazırlanan Erbaaspor’un 7-8 transfer gerçekleştirdiği öğrenilirken, gruptaki birçok takımın da ara transferde işi sıkı tutması dikkat çekiyor. Bu sezon 4 takımın ligden düşeceği 3. Lig’in ikinci yarı maçları zorlu geçecek. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim