**3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor, Cumartesi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor’u konuk edecek. Taraftarların büyük desteğe hazırlandığı karşılaşmanın başlama saati; 14.00.

ZİRVEYE ODAKLANDI
Lider Batman Petrolspor, yarın saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibi Çatalcaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi esnaf ve STK’ların ağırladığı futbolcular, karşılaşmaya moralli hazırlandı. Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini devirerek liderlik koltuğunu perçinlemek istiyor. Maç öncesi Yarasalar taraftar grubu ve futbolseverlerin de tam destek açıkladığı Petrolspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Taraftarlar, Cumartesi 14.00’te başlayacak maç öncesi Batman Park AVM önünde bir araya gelerek kortej halinde stadyuma geçecek.

MAÇIN HAKEM TRİYOSU AÇIKLANDI
Batman Yeni Şehir Stadyumunda 14.00’te start alacak Batman Petrolspor-Çatalcaspor maçının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Özer Özden yönetecek. Özden’in yardımcılıklarını ise Vural Gül ve Çağlar Uludağ yapacak. Öte yandan Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ekibine güvendiğini belirterek; “Ligdeki galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Şehirde de güzel bir hava oluştu. Taraftarımızın destek çağrılarına da teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü birlik ve beraberlik içinde takımımızın galibiyetiyle güzel bir günü geride bırakmak istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim