**14 Haftada yenilgi yüzü görmeyen ve 36 puanla zirvede yer alan Batman Petrolspor, 3. Sırada yer alan Erbaa’ya sıkı hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, sahasında puan kaybetmek istemiyor

ERDİ FORMA GİYEMEYECEK
3. Lig 1. Grup’ta zirvede yer alan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Erbaaspor’a odaklandı. 36 Puanla zirvede yer alan Kırmızı-Beyazlılar, ligde 25 puanla 3. Sırada yer alan Erbaa’ya Batman’da puan vermek istemiyor. Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetiminde maça hazırlanan Petrol’de bu hafta kart cezalısı tecrübeli stoper Erdi ise forma giyemeyecek. Pazar günkü maçta taraftarların desteğiyle karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Stadyumda yığılmalar olmaması için tüm önlemleri aldık. Maçın biletlerini de önceden satışa sunduk. Taraftarımızın büyük desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

ERBAASPOR’A DİKKAT
Bu sezon iç sahada aldığı galibiyetler ve deplasmanda aldığı 9 puanla dikkat çeken Erbaa, ligde kalesinde en az gol gören ekiplerden. 14 Maçta sadece 3 kez mağlup olan Tokat temsilcisi, Petrolspor’dan sonra 9 golle kalesinde en az gol gören ekip konumunda. Rakip kaleleri de 18 kez havalandıran Erbaaspor, son olarak Osmaniyespor deplasmanından bir puan çıkardı. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim