Afyonkarahisar kampındaki üçüncü hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi Belediye Kütahyaspor ile karşılaşan Batman Petrolspor, depolama, Berkay Ceylan ve İlter Ayyıldız'ın golleriyle rakibini 2-1’lik skorla geçti

HAZIRLIKTA İKİNCİ GALİBİYET
2. Lig Beyaz grup temsilcisi Batman Petrolspor, Afyonkarahisar kampındaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Belediye Kütahyaspor’u 2-1’lik skorla devirdi. Daha önce Ankara Demirspor’la berabere kalıp, Sapanca’yı da 3-2’lik sorla geçen Kırmızı-Beyazlılar hazırlık maçlarındaki ikinci galibiyetini aldı. Maçın ilk yarısında iyi başlayan Batman Petrolspor, 45. dakikada Berkay Ceylan'ın penaltı gölünde durumu 1-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Batman Petrolspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İLTER’DEN HARİKA GOL
Kırmızı-beyazlılar, 50. dakikada 2-0 öne geçti. Fatih Gök sol kanattan iki oyuncuyu geçerek ceza sahasına topu kesti, Azat’ın vurduğu top savunmadan döndü. Dönen topu alan İlter, uzak mesafeden ayak içiyle şık bir vuruşla topu uzak köşeye bırakarak filelere yolladı. Müsabakada daha sonra bulduğu birkaç önemli pozisyondan sonuç alamayan kırmızı-beyazlı takım, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Petrolspor, kamptaki son hazırlık maçını ise 11 Ağustos'ta oynayacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim