**2. Lig’in yeni ekibi Batman Petrolspor’un Teknik Direktörü Ahmet Yavuz oldu. 2019-2020 Futbol sezonunda da Petrolspor’u çalıştıran Yavuz’la bir yıllık sözleşme imzalandı. Petrol’de transferlerin de açıklanması bekleniyor.

KÜTAHYA’YI ÇALIŞTIRMIŞTI
Yeni sezon hazırlıklarına start veren Batman Petrolspor, yeni teknik direktörünü belirledi. 2019-2020 Futbol sezonunun devre arasında Petrolspor’u çalıştıran Ahmet Yavuz, Petrol’ün Teknik Direktörü oldu. Geçen sezon Kütahya Belediyespor’u çalıştıran ve Batman’daki maçta Petrolspor’u farklı bir skorla deviren takımın başında olan Yavuz, kariyerinde birçok 2. Lig ve 3. Lig ekibi çalıştırdı. İki yıl önce Petrolspor’da istenilen sonuçları alamayan Yavuz ile liglerin pandemi nedeniyle oynanmamasının ardından yollar ayrılmıştı.

TRANSFERLER AÇIKLANIYOR
Teknik Direktörünü belirleyen Petrolspor, transferi de kısa sürede tamamlamak istiyor. Bir süredir transfer çalışmalarının sürdüğü kulüpte 10 futbolcu ile prensip anlaşmasının sağlandığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin bayram öncesi bazı isimleri kamuoyuna duyurması bekleniyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim