**Batman Petrolspor kafilesi, Çağlayan Kardeşler’e konuk oldu. Vali Hulusi Şahin ve il yöneticilerinin katıldığı programda takımın Pazar günü oynayacağı Kütahya Belediye maçına 120 Bin TL prim sözü verildi. Vali Şahin 50 Bin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir 50 Bin, Çağlayan ailesi de 20 Bin TL galibiyet primi açıkladı.

YEMEKTE AĞIRLANDILAR
3. Lig 1. Grup Lideri Batman Petrolspor’a, kentin dinamiklerinin desteği sürüyor. Kentin gözde markalarından Çağlayan Kardeşler, Petrolspor kafilesi yemekte ağırladı. Önceki akşam Çağlayan tesislerinde düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin, Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Petrolspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Akbaş; “Bu eser öncelikle sayın Valimize aittir. Üç sezon önce kapanma noktasına gelen takımımız Valimizin sayesinde şampiyonluğa oynayan bir takım haline geldi. Başta Valimiz olmak üzere kulübümüze destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi. Daha sonra söz alan Vali Hulusi Şahin, takıma Pazar günü oynanacak Kütahya maçında galibiyet için 50 Bin TL, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir 50 Bin TL, Çağlayan Kardeşler ailesi de 20 Bin TL prim sözü verdi.

VALİ ŞAHİN; “YETER Kİ SAHAYA
ALIN TERİNİZİ AKITIN”

Programda futbolculara hitap eden Vali Hulusi Şahin, şöyle konuştu; “Tüm Batman kamuoyu olarak aldığınız her sonuçta yanınızdayız. Yeter ki sizler iyi niyetle alnınızın terini yeşil sahaya akıtarak oynayın, bütün Batmanlılar sizinle beraberdir. Bu kadar iyi kurulmuş ve sadece sahaya futbol yansıtan bir takımın başarıya ulaşacağına inanıyorum. Vizyon sahibi bir teknik heyetimiz var. 3. Liglerin üzerinde bir futbolu sahaya yansıtıyorsunuz. Spor camiası Petrolspor’u konuşuyor. Futbolcularımız da kariyerlerinin zirvesini burada yaşıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Sadece sportif olarak değil karakter olarak iyi seçilmişsiniz. Centilmen bir takımız. Batman, genç nüfusa sahip bir şehir. Genç futbolcu kardeşlerimiz de Batman’ın gençlerine örnek olmalılar. Bu hususta da güzel örnek oluyorsunuz. Bu bir maraton. Sinirlerine hakim olan, riski yöneten ve krizi yöneten kazanacaktır. Önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi sürdürmektir.” Petrolspor’u ve il yöneticilerini ağırlamaktan ötürü onur duyduklarını belirten Çağlayan Kardeşler Grup Müdürü Veysi Çağlayan ise; “Takımımıza güvenimiz tam. Valimiz ve il yöneticilerimizin desteğiyle Petrolspor hak ettiği yere gelecektir” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim