** Galibiyeti Batman Çağdaş’a değerlendiren Petrolspor Teknik Patronu Tarık Yurttaş: “Futbolcularımız sahaya inanarak çıktı ve galibiyet geldi. ‘Futbol sahada kazanılır’ söylemi bir kez daha tescillendi” dedi.

GALİBİYETİ GÜNDEM OLDU
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor’un, Süper Lig’in güçlü takımı İzmir temsilcisi Göztepe’yi kupanın dışına itmesi, gündem oluşturdu. Sosyal medya ve yaygın medyada galibiyet, ‘Batman sürprizi’ olarak yorumlandı. 16 Mayıs şehir stadında oynan ve kentte centilmence karşılanan Göztepesporlu taraftarlar da mağlup olmalarına rağmen sosyal medyada Batman’ın misafirperverliğine dikkat çekti.

“BATMAN’A GÜZEL BİR GÜN YAŞATTIK”
Göztepespor galibiyetini Batman Çağdaş’a değerlendiren Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Yurttaş: “Kağıt üzerinde rakibimiz galipti. Ancak futbol sahada oynanmadığı sürece galip olmaz. Aradaki farkı zaten ortadaydı. Maç öncesi futbolcularımızı iyi motive ettik, onlar da ‘hep yenebiliriz’ diyordu. Rakibimiz karşısında daha çok koşu yapabilecek futbolcuları düşündük. Koşan bir takım sahada vardı” dedi.

“SAHADA 7 BATMANLI VARDI”
Yurttaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sahada 7 Batmanlı futbolcu vardı. Hepsi de genç. Diğer yetenekli futbolcularımızla iyi mücadele ettiler. Açıkçası biz kupanın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Dünkü maçta bunu sağladık. Hem lig hem kupayı aynı anda götürmeye çalışacağız. Allah bize yardım etti. Statta çok güzel bir kenetlenme vardı. Seyircimize, kentimize güzel bir coşku yaşatmanın mutluluğunu yaşadık. Futbolun sahada kazanılan bir oyun olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim