** Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor yönetimine girmek isteyenleri yanlarında görmek istediklerini söyledi. Gülmez: “Kulübün kapısı kimseye kapalı değil. Projeyle gelip ‘bu kulübü daha iyi yerlere taşırım’ diyene bile takımı vermeye hazırız. Bu kulüp benim değil, tüm Batmanlılarındır” dedi.

“HESAPLARIMIZ AÇIK, İSTEYEN GÖREBİLİR”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor kulüp kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.  Petrolspor yönetimini önümüzdeki günlerde yeni isimlerle daha da genişleteceklerini belirten Başkan Gülmez: “Her zaman söylüyorum, Petrolspor kulübü benim değil, tüm Batmanlılarındır. Bu kulübe şu ana kadar en büyük desteği TPAO yönetimi veriyor. İşadamlarımızdan Muzaffer Nasıroğlu da her zaman takım için üzerine düşeni yapmıştır. Hangi işadamımız geldi de ‘ben yönetime girip takıma destek olmak istiyorum, sorumluluk almak istiyorum’ dedi de biz yok dedik” dedi.

“GEREKEN YAPILIYOR”
Takımın aldığı iki mağlubiyetle hiçbir şeyin bitmediğini de belirten Başkan Gülmez, şöyle devam etti: “Cumartesi günü Kastamonu’da maçı izleyeceğim. Takımıma güveniyorum. Hiçbir zaman teknik heyetin ve futbolcularımın işe karışmam. Mağlup olduğumuz haftalarda bile gidip ekibime teselli verdim. Bu puanları alan da ekibim, önümüzdeki puanları da alacak olan bu ekibim olacak. Takım için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. İlk haftalarda bazı futbolcularımızın sakatlığı gidişatımızı etkiledi. Futbolda böyle şansız sakatlıklar var. Devre arasına kadar bazı futbolcularımızın performansını da takip edeceğiz. Takım için her zaman gerekeni yapıyoruz.” 

Editör: TE Bilişim