*Manisa-Soma deplasmanında bugün zorlu 90 dakikaya çıkacak olan Batman Petrolspor’un aynı zamanda 60’ıncı yıldönümünü kutladığını belirten Basın Sözcüsü Emin Çelik: “Kuruluş yıldönümünde kulübümüz bu zor günleri başarıyla atlatacaktır” dedi.

PETROLSPOR 60 YAŞINDA
Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor, 60’ıncı yıldönümünü kutluyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik, zor süreci atlatacaklarını söyledi. Petrolspor’un kuruluş yıldönümüne denk gelen Manisa-Soma deplasmanını da ekiplerinin en iyi sonuçla atlatacağına inandıklarını belirten Çelik: “Kulüpten sayısız başkan, yönetici, teknik heyet ve futbolcu geçti. Bu kulüpte hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Aramızda olmayanları da rahmetle anıyoruz. 60 Yıllık sürenin yarısı profesyonellikle geçen Petrolspor’un son dönemlerde içine düştüğü durumdan kurtarmak için başta Valimiz sayın Hulusi Şahin başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışıyoruz. Elbette 60 yıllık bir kulübün daha iyi yerlerde olması gerekiyordu. Fakat arkamıza dönüp bakmadan artık önümüze bakıyoruz. Grupta müthiş bir yarış var. Lider Karacabey hariç hiçbir takımın durumu belli değil. Diğer gruplara göre en zor gruptayız. Fakat zoru da başaracağız” dedi.

İŞADAMI MÜJDECİ’YE TEŞEKKÜR
Zor günler geçiren Batman Petrolspor’a destekte bulunan Batman iş dünyasının önemli simaların üzerlerine düşeni yapmaya çalıştığını da ifade eden Kırmızı-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik, şunları kaydetti: “Manisa-Soma deplasmanı öncesi kulübümüze maddi destekte bulunan değerli işadamımız Bahri Müjdeci’ye teşekkür ediyoruz. Kulüp için büyük fedakarlıkta bulunan Valimiz sayın Hulusi Şahin, bir süre önce iş dünyasından isimlerle bir araya geldi. Oda ve STK temsilcilerinin de kulübümüze maddi katkısı olacak. Zor günlerde Batman’ın markası olan Petrolspor’a destek sunan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim