**Batman Petrolspor’un eski Teknik Direktörlerinden Orhan Kapucu, kulübe talipli olduğunu açıkladı. Kapucu: “Bende büyük emekleri olan 60 yıllık çınarımız Petrolspor’u şampiyonluğa taşımak için kulübün yönetimine talipliyim” dedi.

“İLK SEZONDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Batman Petrolspor’da yetişen, Fenerbahçe ve Samsunspor gibi takımlarda forma giyen, eski Milli futbolcu ve Teknik Direktör Orhan Kapucu, Petrolspor kulübüne talipli olduğunu açıkladı. Gazetemiz yöneticisi Barış Arslan’a açıklamalarda bulunan Kapucu: “60 Yıllık çınarımız ve ilimizin markası olan Petrolspor’u hak ettiği yere, yani şampiyonluğa taşımak için kulübe talibim. Bir süredir yaptığım istişareler sonucu bu kararı aldım. Bazı girişimlerde bulundum. Valimiz sayın Ahmet Deniz’e de bir arkadaşımızın vasıtasıyla projemi aktardım. Kendileri de talebimize sıcak bakıyor. Valimizin kulübe verdiği desteği herkes biliyor. Batman spor kamuoyu ve Valimizin desteğiyle bu takımı şampiyon yapmak için yönetime talibim” dedi.

“TRANSFER BÜTÇEMİZ HAZIR”
Tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu kez kulübüme başkan olarak gelmek niyetindeyim. Mevcut yönetim şampiyonluk sözünü veremiyorsa ben veriyorum. Bu kulübü şampiyon yapmak için hazırım. İl etapta 1 Milyon TL’lik transfer bütçemiz hazır. Ligi öncelikli birinci olarak, en kötü de ikinci olarak takımı play-off’tan şampiyon yapacağımıza inanıyorum. Bu işi en iyi biz yaparız. Futbol kariyerim ve teknik tecrübelerim ortada. Mevcut yönetimden ricamız; takımı eski yönetimden aldıkları şekilde bize devretmeleridir. Batman kamuoyuna sözüm; takımı şampiyon yapamadığımız takdirde görevi bırakmayı da biliriz” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim